afbeelding hond met oordopjes in menu rechts

Artikel: "Baasje verhitte honden zat in sauna"

Hieronder vindt u het artikel dat u zoekt. Door op de link te klikken, komt u op de website van de originele bron van het nieuws. Hier vindt u mogelijk nog meer informatie of een uitgebreidere versie van dit artikel.

Baasje verhitte honden zat in sauna

Bron: Omroep Gelderland. Geplaatst op 05-06-2015 om 14:33 uur.

Baasje verhitte honden zat in saunaLUNTEREN - De vrouw die donderdag haar twee honden in een bloedhete auto had achtergelaten, was aan het genieten in de sauna. Dat meldt de politie. Het ging niet goed met de dieren, omdat auto in de volle zon stond.Voorbijgangers maakten zich grote zorgen over het lot van de honden en hadden de politie gewaarschuwd. Ondanks dat een raampje op een kiertje stond reageerde één hond heel traag en de ander lag al 'op apegapen', volgens de politie. Auto in de zon. Met twee honden waarvan er 1 slecht reageert. Eigenaar 10 minuten gegeven om te komen. Wordt vervolgt pic.twitter.com/dKjAC8rO2r— Wijkagent Ede-West (@Gijs_Meijerink) June 4, 2015 Na tien minuten te hebben gewacht, besloot de politie tot actie over te gaan en sloeg de wijkagent de ruit in om de dieren te bevrijden. De honden worden overgenomen door de Dierenambulance. Het baasje van de honden, een vrouw uit Amsterdam, krijgt een proces-verbaal van de politie.Het is levensgevaarlijk om honden achter te laten in de auto. De politie lanceerde vorig jaar de campagne 'Maak van uw hond geen hotdog' om mensen bewust te maken van de snel oplopende temperaturen in een auto. Als het buiten 32 graden is loopt het kwik in de auto binnen tien minuten op tot 45 graden. Na een halfuurtje is de temperatuur al boven de 50 graden.

Bekijk het volledige artikel op Omroep Gelderland



GERELATEERD NIEUWS

Baasje van bijtende honden Heemstede meldt zich

Honden vinden vijanden van hun baasje mogelijk niet aardig

Rotterdam | Vechtende honden verwonden baasje in IJsselmonde



Sommige bronnen willen hun artikel nog wel eens verwijderen of verplaatsen. Mogelijk kunt u het artikel dan alsnog via Google vinden.






Alle nieuws artikelen over honden die zijn opgenomen op deze website, zijn publiekelijk beschikbaar gesteld middels rss feeds. Welke zijn gepubliceerd op de website van de betreffende nieuwsbronnen. Hondenplaneet.nl is geen eigenaar van deze feed of de content die zich hierin bevindt. Deze website vervult voor u de functie van een zoekmachine op het gebied van nieuws over honden.


Meer nieuws van "Omroep Gelderland":

Hieronder vindt u meer nieuws artikelen van Omroep Gelderland. Een overzicht van alle nieuws artikelen van Omroep Gelderland vindt u hier.

Resultaten 1 - 4 van in totaal 97 artikelen van Omroep Gelderland.

Honden gered uit brandende woning in Dieren ...

Geplaatst op 05-06-2015 om 13:13 uur.


Politie bevrijdt honden uit bloedhete auto Lunteren ...

Geplaatst op 04-06-2015 om 18:57 uur.


Broedende vogels, jonge reeën: honden aan de lijn! ...

Geplaatst op 22-05-2015 om 07:24 uur.


Honden uit de hele wereld strijden tegen elkaar in Ermelo ...

Geplaatst op 15-05-2015 om 06:24 uur.


1   2   3   4   5       Volgende