afbeelding hond met oordopjes in menu rechts

Artikel: "Man wil hond stelen in Hoogerheide: eigenaar en buurtbewoners grijpen in"

Hieronder vindt u het artikel dat u zoekt. Door op de link te klikken, komt u op de website van de originele bron van het nieuws. Hier vindt u mogelijk nog meer informatie of een uitgebreidere versie van dit artikel.

Man wil hond stelen in Hoogerheide: eigenaar en buurtbewoners grijpen in

Bron: Omroep Brabant. Geplaatst op 30-09-2015 om 01:05 uur.

HOOGERHEIDE - Een man van rond de dertig jaar oud heeft maandagmiddag geprobeerd een hond te stelen in de Monseigneur Ariënsstraat in Hoogerheide. De man pakte de hond in de nek, maar door snel ingrijpen van buurtbewoners en de eigenaar van de hond kon de hond worden gered.

Bekijk het volledige artikel op Omroep BrabantGERELATEERD NIEUWS

Salland | Politie Olst zoekt eigenaar overleden hond

Agressieve hond gaat niet terug naar eigenaar in Tubbergen

Waterland | Politie achterhaalt eigenaar van hond die zwanen doodbeetSommige bronnen willen hun artikel nog wel eens verwijderen of verplaatsen. Mogelijk kunt u het artikel dan alsnog via Google vinden.


Alle nieuws artikelen over honden die zijn opgenomen op deze website, zijn publiekelijk beschikbaar gesteld middels rss feeds. Welke zijn gepubliceerd op de website van de betreffende nieuwsbronnen. Hondenplaneet.nl is geen eigenaar van deze feed of de content die zich hierin bevindt. Deze website vervult voor u de functie van een zoekmachine op het gebied van nieuws over honden.


Meer nieuws van "Omroep Brabant":

Hieronder vindt u meer nieuws artikelen van Omroep Brabant. Een overzicht van alle nieuws artikelen van Omroep Brabant vindt u hier.