afbeelding jack russel terrier puppy

Artikel: "Politie zoekt eigenaar van hond"

Hieronder vindt u het artikel dat u zoekt. Door op de link te klikken, komt u op de website van de originele bron van het nieuws. Hier vindt u mogelijk nog meer informatie of een uitgebreidere versie van dit artikel.

Politie zoekt eigenaar van hond

Bron: Omroep Gelderland. Geplaatst op 15-05-2014 om 10:36 uur.

Politie zoekt eigenaar van hondOOSTERBEEK - Wie kort geleden een hond is kwijtgeraakt in Oosterbeek of omgeving, kan zich melden bij de dierenpolitie. Agenten zagen vorige week een hond zonder baasje lopen bij het Oosterbeekse Benedendorp. Ze hebben het dier gevangen en meegenomen op de achterbank van de politiewagen. Wijkagent Carlo Hoedt denkt dat iemand hem moet missen. Het gaat om een grote bruine hond met een zwarte snoet. RT. #hond zoekt baasje. Vorige week aangetroffen omgeving #oosterbeek #arnhem. Tips naar 144. #dierenpolitie. GLM. pic.twitter.com/OZ0rgmh3Ru— Politie Oosterbeek (@C_Hoedt) 15 mei 2014

Bekijk het volledige artikel op Omroep Gelderland



GERELATEERD NIEUWS

Salland | Politie Olst zoekt eigenaar overleden hond

Den Haag | Hond aangetroffen op Oude Middenweg, politie zoekt eigenaar

Waterland | Politie achterhaalt eigenaar van hond die zwanen doodbeet



Sommige bronnen willen hun artikel nog wel eens verwijderen of verplaatsen. Mogelijk kunt u het artikel dan alsnog via Google vinden.






Alle nieuws artikelen over honden die zijn opgenomen op deze website, zijn publiekelijk beschikbaar gesteld middels rss feeds. Welke zijn gepubliceerd op de website van de betreffende nieuwsbronnen. Hondenplaneet.nl is geen eigenaar van deze feed of de content die zich hierin bevindt. Deze website vervult voor u de functie van een zoekmachine op het gebied van nieuws over honden.


Meer nieuws van "Omroep Gelderland":

Hieronder vindt u meer nieuws artikelen van Omroep Gelderland. Een overzicht van alle nieuws artikelen van Omroep Gelderland vindt u hier.

Resultaten 1 - 4 van in totaal 97 artikelen van Omroep Gelderland.

Baasje verhitte honden zat in sauna ...

Geplaatst op 05-06-2015 om 14:33 uur.


Honden gered uit brandende woning in Dieren ...

Geplaatst op 05-06-2015 om 13:13 uur.


Politie bevrijdt honden uit bloedhete auto Lunteren ...

Geplaatst op 04-06-2015 om 18:57 uur.


Broedende vogels, jonge reeën: honden aan de lijn! ...

Geplaatst op 22-05-2015 om 07:24 uur.


1   2   3   4   5       Volgende