afbeelding labrador in menu rechts

Artikel: "Loslopende honden leiden tot mishandeling"

Hieronder vindt u het artikel dat u zoekt. Door op de link te klikken, komt u op de website van de originele bron van het nieuws. Hier vindt u mogelijk nog meer informatie of een uitgebreidere versie van dit artikel.

Loslopende honden leiden tot mishandeling

Bron: Omroep Gelderland. Geplaatst op 21-06-2014 om 11:30 uur.

Loslopende honden leiden tot mishandeling'S-HEERENBERG/WAGENINGEN - Op twee plaatsen in Gelderland heeft een loslopende hond tot een mishandeling geleid, meldt de politie.Op een bospad bij de Zwartekolkseweg in 's-Heerenberg werd vrijdagavond een vrouw mishandeld. Ze fietste daar en had haar hond los. Een man die daar liep, ook met de hond niet aangelijnd, werd boos toen de honden naar elkaar blaften. Toen de vrouw stopte om haar hond aan de lijn te doen, werd ze tegen de grond gewerkt. Nadat ze was opgestaan, zou ze een klap tegen haar borst hebben gekregen. Doordat ze viel, raakte ze gewond aan een hand en een been.Volgens de vrouw gaat het om een blanke man van een jaar of 30. Hij heeft een fors postuur en is ongeveer 1 meter 90 lang. Hij had een kobaltblauw T-shirt aan en droeg een donkere trainingsbroek. De man had een 'draadharige, staande hond', volgens de vrouw. WageningenIn een vijver bij het park De Blauwe Bergen in Wageningen werd vrijdagmiddag een jongen van 16 mishandeld door een man, die daar met 2 honden liep. Hij vond dat de jongen sneller zijn hond bij zich had moeten houden. Hij schold hem uit en sloeg en schopte hem. De jongen liep een dikke lip en een pijnlijk scheenbeen op.Volgens de jongen gaat het om een blanke man, met een getraind postuur. Hij is ongeveer 1 meter 80, heeft een kaal hoofd en tatoeages op de armen. Hij droeg een blauw/groen shirt met opdruk en had een donkere spijkerbroek aan. De man had een kleine witte hond en een grote zwarte/bruine buldogachtige hond bij zich.Twee jongens en een meisje hebben het zien gebeuren. Ze zaten op een bankje aan de overzijde van de vijver. Ze hebben kort met de jongen gesproken, maar er zijn contactgegevens uitgewisseld. De politie wil graag met ze in contact komen.

Bekijk het volledige artikel op Omroep Gelderland



GERELATEERD NIEUWS

Brabantse boswachters gaan strenger controleren op loslopende honden

Loslopende honden slaan weer toe: ree doodgebeten in bossen Oisterwijk

Tilburg | Loslopende honden jagen ree op en doden het in Oisterwijk



Sommige bronnen willen hun artikel nog wel eens verwijderen of verplaatsen. Mogelijk kunt u het artikel dan alsnog via Google vinden.






Alle nieuws artikelen over honden die zijn opgenomen op deze website, zijn publiekelijk beschikbaar gesteld middels rss feeds. Welke zijn gepubliceerd op de website van de betreffende nieuwsbronnen. Hondenplaneet.nl is geen eigenaar van deze feed of de content die zich hierin bevindt. Deze website vervult voor u de functie van een zoekmachine op het gebied van nieuws over honden.


Meer nieuws van "Omroep Gelderland":

Hieronder vindt u meer nieuws artikelen van Omroep Gelderland. Een overzicht van alle nieuws artikelen van Omroep Gelderland vindt u hier.

Resultaten 1 - 4 van in totaal 97 artikelen van Omroep Gelderland.

Baasje verhitte honden zat in sauna ...

Geplaatst op 05-06-2015 om 14:33 uur.


Honden gered uit brandende woning in Dieren ...

Geplaatst op 05-06-2015 om 13:13 uur.


Politie bevrijdt honden uit bloedhete auto Lunteren ...

Geplaatst op 04-06-2015 om 18:57 uur.


Broedende vogels, jonge reeën: honden aan de lijn! ...

Geplaatst op 22-05-2015 om 07:24 uur.


1   2   3   4   5       Volgende