afbeelding hond met oordopjes in menu rechts

Artikel: "Honden vermoorde militair wachten op baasje"

Hieronder vindt u het artikel dat u zoekt. Door op de link te klikken, komt u op de website van de originele bron van het nieuws. Hier vindt u mogelijk nog meer informatie of een uitgebreidere versie van dit artikel.

Honden vermoorde militair wachten op baasje

Bron: Spits. Geplaatst op 24-10-2014 om 13:15 uur.

Een treurig beeld uit het Canadese Ottawa. Twee snuiten van de honden van Nathan Cirillo steken onder het hek van zijn huis door. In hun ogen de verwachtingsvolle bik van huisdieren die verlangen naar hun baasje. Ze zullen hun baasje echter niet meer zien, want Cirillo is de militair die woensdag is doodgeschoten in Canada. De foto's worden als een gek gedeeld op internet terwijl Canada nog aan het bijkomen is van de schrik. Langzaam wordt er ook steeds meer duidelijk over de aanslagpleger. Deze Michael Zehaf-Bibeau was "zeker geradicaliseerd", maar er zijn nog geen banden ontdekt tussen hem en de terreurgroep Islamitische Staat, zo meldt de Canadese minister van Buitenlandse Zaken John Baird. De minister maakt zich naar eigen zeggen "ernstig zorgen over het aantal Canadezen dat is geradicaliseerd en vecht in Syrië of Irak, maar we hebben geen bewijs dat de twee kan samenbrengen." So sad... Fallen Soldier Nathan Cirillo's dogs sit and wait for him to return home #RIPNathanCirillo pic.twitter.com/LDdDDeELzM — Carl (@AirForce_Carl) October 24, 2014

Bekijk het volledige artikel op Spits



GERELATEERD NIEUWS

Algemeen | Droevig: honden vermoorde soldaat wachten tot baasje weer thuiskomt

Honden vermoorde Canadese soldaat wachten op thuiskomst baasje

Honden omgekomen soldaat wachten tot baasje thuiskomt



Sommige bronnen willen hun artikel nog wel eens verwijderen of verplaatsen. Mogelijk kunt u het artikel dan alsnog via Google vinden.






Alle nieuws artikelen over honden die zijn opgenomen op deze website, zijn publiekelijk beschikbaar gesteld middels rss feeds. Welke zijn gepubliceerd op de website van de betreffende nieuwsbronnen. Hondenplaneet.nl is geen eigenaar van deze feed of de content die zich hierin bevindt. Deze website vervult voor u de functie van een zoekmachine op het gebied van nieuws over honden.


Meer nieuws van "Spits":

Hieronder vindt u meer nieuws artikelen van Spits. Een overzicht van alle nieuws artikelen van Spits vindt u hier.

Resultaten 1 - 4 van in totaal 243 artikelen van Spits.

Hond moet voor straf in auto en rijdt een meer in ...

Geplaatst op 30-09-2015 om 10:06 uur.


Marihuana uit de hemel sloopt hondenhok ...

Geplaatst op 29-09-2015 om 15:38 uur.


Video: Man schrikt van hond en verongelukt ...

Geplaatst op 24-09-2015 om 14:40 uur.


Piloot maakt dure omweg om hond te redden ...

Geplaatst op 17-09-2015 om 10:20 uur.


1   2   3   4   5       Volgende