afbeelding jack russel terrier puppy

Artikel: "Hond moet voor straf in auto en rijdt een meer in"

Hieronder vindt u het artikel dat u zoekt. Door op de link te klikken, komt u op de website van de originele bron van het nieuws. Hier vindt u mogelijk nog meer informatie of een uitgebreidere versie van dit artikel.

Hond moet voor straf in auto en rijdt een meer in

Bron: Spits. Geplaatst op 30-09-2015 om 10:06 uur.

De eigenaar van een pick-up in het Amerikaanse Maine zal nog wel eens spijt hebben van het feit dat hij zijn hond in de auto heeft gezet voor straf. De viervoeter moest in de auto afkoelen, omdat hij tijdens een wandeling mot had gehad met een andere hond. Terwijl zijn baasje met de eigenaar van de andere hond babbelde, nam de natte neus in de auto wraak. De kleine Yorkshire terriër kreeg het voor elkaar om de auto in de versnelling te zetten. Hierdoor rolde de Chevrolet Silverado van een 22 meter lange heuvel af en uiteindelijk plonsde het voertuig in een meer, meldt Sky News. Lees ook: Video: Man schrikt van hond en verongelukt Een vriend van de eigenaar sprong meteen in het water en wist zo de terriër van een verdrinkingsdood te redden, zo meldt de plaatselijke politie. Een bergingsbedrijf moest de verzopen pick-up uiteindelijk uit het water takelen.

Bekijk het volledige artikel op SpitsGERELATEERD NIEUWS

Hond rijdt auto het zwembad in

Penisbijtende hond moet vrezen voor cel

Hond in auto laten? Na een uur is het 60 gradenSommige bronnen willen hun artikel nog wel eens verwijderen of verplaatsen. Mogelijk kunt u het artikel dan alsnog via Google vinden.


Alle nieuws artikelen over honden die zijn opgenomen op deze website, zijn publiekelijk beschikbaar gesteld middels rss feeds. Welke zijn gepubliceerd op de website van de betreffende nieuwsbronnen. Hondenplaneet.nl is geen eigenaar van deze feed of de content die zich hierin bevindt. Deze website vervult voor u de functie van een zoekmachine op het gebied van nieuws over honden.


Meer nieuws van "Spits":

Hieronder vindt u meer nieuws artikelen van Spits. Een overzicht van alle nieuws artikelen van Spits vindt u hier.

Resultaten 1 - 4 van in totaal 243 artikelen van Spits.

Marihuana uit de hemel sloopt hondenhok ...

Geplaatst op 29-09-2015 om 15:38 uur.


Video: Man schrikt van hond en verongelukt ...

Geplaatst op 24-09-2015 om 14:40 uur.


Piloot maakt dure omweg om hond te redden ...

Geplaatst op 17-09-2015 om 10:20 uur.


Awesome: honden verkleed als The Avengers ...

Geplaatst op 13-09-2015 om 21:46 uur.


1   2   3   4   5       Volgende