afbeelding labrador in menu rechts

Artikel: "Inbreker doodt hondje met kokend water: hij was binnen 24 uur alweer vrij"

Hieronder vindt u het artikel dat u zoekt. Door op de link te klikken, komt u op de website van de originele bron van het nieuws. Hier vindt u mogelijk nog meer informatie of een uitgebreidere versie van dit artikel.

Inbreker doodt hondje met kokend water: hij was binnen 24 uur alweer vrij

Bron: Omroep Gelderland. Geplaatst op 06-11-2014 om 12:07 uur.

Inbreker doodt hondje met kokend water: hij was binnen 24 uur alweer vrijEPE - Lisa Verhaaf uit Epe kan het nog steeds niet geloven. Ze verloor haar hondje Djalie bij een woninginbraak en de dader was volgens haar binnen 24 uur alweer vrij. Het beestje werd overgoten met kokend water, terwijl ze in de bench zat. De vriend van Lisa kwam eerder thuis en betrapte de man op heterdaad. Hij bekommerde zich daarna meteen om het hondje. 'Hij heeft haar gekoeld met natte theedoeken', vertelt de verdrietige Epese. In eerste instantie leek het of Djalie het zou overleven, maar de dagen erna ging het steeds slechter. 'Je kon echt zien hoeveel huid er nog losliet en ze had echt pijn. De dierenarts adviseerde toen de hond te laten inslapen.'Intens verdrietigLisa is er kapot van. 'Je haalt zo'n hondje uit Spanje om haar een beter leven te geven hier. Daar doe je alles voor. En dan moet ze dit meemaken. Dat is gewoon triest.' Ze vindt het vreselijk dat de dader alweer vrij rondloopt en doordeweeks gewoon in het café zit in Epe. Het Openbaar Ministerie laat weten dat de verdachte eind januari voor de politierechter moet verschijnen voor huisvredebreuk en het ombrengen van een dier.Foto: screenshot Telegraaf TV

Bekijk het volledige artikel op Omroep Gelderland



GERELATEERD NIEUWS

Waterland | Man redt hondje uit Burgsloot en valt zelf in het water

Zuid-Kennemerland | Hondje verdronken in water langs Kloppersingel

Zuid-Kennemerland | Brandweer redt uitgeput hondje uit water Parkwijk



Sommige bronnen willen hun artikel nog wel eens verwijderen of verplaatsen. Mogelijk kunt u het artikel dan alsnog via Google vinden.






Alle nieuws artikelen over honden die zijn opgenomen op deze website, zijn publiekelijk beschikbaar gesteld middels rss feeds. Welke zijn gepubliceerd op de website van de betreffende nieuwsbronnen. Hondenplaneet.nl is geen eigenaar van deze feed of de content die zich hierin bevindt. Deze website vervult voor u de functie van een zoekmachine op het gebied van nieuws over honden.


Meer nieuws van "Omroep Gelderland":

Hieronder vindt u meer nieuws artikelen van Omroep Gelderland. Een overzicht van alle nieuws artikelen van Omroep Gelderland vindt u hier.

Resultaten 1 - 4 van in totaal 97 artikelen van Omroep Gelderland.

Baasje verhitte honden zat in sauna ...

Geplaatst op 05-06-2015 om 14:33 uur.


Honden gered uit brandende woning in Dieren ...

Geplaatst op 05-06-2015 om 13:13 uur.


Politie bevrijdt honden uit bloedhete auto Lunteren ...

Geplaatst op 04-06-2015 om 18:57 uur.


Broedende vogels, jonge reeën: honden aan de lijn! ...

Geplaatst op 22-05-2015 om 07:24 uur.


1   2   3   4   5       Volgende