afbeelding labrador in menu rechts

Artikel: "VIDEO: 13 honden en 1 kat aan kerstdiner"

Hieronder vindt u het artikel dat u zoekt. Door op de link te klikken, komt u op de website van de originele bron van het nieuws. Hier vindt u mogelijk nog meer informatie of een uitgebreidere versie van dit artikel.

VIDEO: 13 honden en 1 kat aan kerstdiner

Bron: Metro. Geplaatst op 18-12-2014 om 11:29 uur.

Het kerstdiner is natuurlijk niet compleet met een tiener die zit te sms'en, een tante die nogal excentriek is en de ugly sweaters die een ieder draagt. Op bovenstaande video zijn ze er allemaal bij, maar zijn de mensen vervangen door dieren. Bekende opzet Video's van etende honden met mensenhanden hebben we al vaker voorbij zien komen. Deze opzet is in bovenstaande video ook gebruikt. Dertien honden en een kat zitten met elkaar aan tafel voor wat een heerlijke kerstmaal moet worden. In drie dagen tijd heeft de video al ruim een half miljoen views bereikt. De video is gemaakt door Freshpet, een bedrijf dat natuurlijk voedsel voor dieren maakt. Ze gebruikten dieren uit het asiel en vroegen trainers en verzorgers van deze dieren de honden van handen te voorzien. Het levert hilarische beelden op. Goodwill Door het toevoegen van strikjes, brillen en sieraden krijgen de honden een nog menselijker karakter. ''Dit is een voorbeeld van een slim merk dat het begrijpt en risico durft te nemen'', aldus expert Nick Reed tegenover Mashable. ''Het gaat erom goodwill voor het merk op te bouwen en de kijker te laten genieten van de beelden. Het probeert niet een aankoop op te dringen.'' Lees ook: Odin de hond eet als een mens De video is onderdeel van een campagne waarmee Freshpet probeert donaties en giften op te halen voor verschillende asiels. Het bedrijf zal ook de kosten dekken voor mensen die een van de dieren die in de video zitten willen adopteren.

Bekijk het volledige artikel op Metro



GERELATEERD NIEUWS

Video: John Legend zingt op bruiloft van twee honden

Overig | #GNvdD: Honden in rolstoel spelen met stok (video)

Video: Chileense honden gek op demonstraties



Sommige bronnen willen hun artikel nog wel eens verwijderen of verplaatsen. Mogelijk kunt u het artikel dan alsnog via Google vinden.






Alle nieuws artikelen over honden die zijn opgenomen op deze website, zijn publiekelijk beschikbaar gesteld middels rss feeds. Welke zijn gepubliceerd op de website van de betreffende nieuwsbronnen. Hondenplaneet.nl is geen eigenaar van deze feed of de content die zich hierin bevindt. Deze website vervult voor u de functie van een zoekmachine op het gebied van nieuws over honden.


Meer nieuws van "Metro":

Hieronder vindt u meer nieuws artikelen van Metro. Een overzicht van alle nieuws artikelen van Metro vindt u hier.

Resultaten 1 - 4 van in totaal 375 artikelen van Metro.

Aandoenlijke kennismaking tussen hond en baby ...

Geplaatst op 30-09-2015 om 23:05 uur.


Hond die tiener het leven redde Dier van het Jaar ...

Geplaatst op 30-09-2015 om 17:28 uur.


Video: Ingemetselde zwangere hond gered ...

Geplaatst op 28-09-2015 om 14:36 uur.


Video: Ernstig verwaarloosde hond herstelt snel ...

Geplaatst op 28-09-2015 om 11:08 uur.


1   2   3   4   5       Volgende