afbeelding hond met oordopjes in menu rechts

Artikel: "Hond krijgt definitief thuis in ziekenhuis"

Hieronder vindt u het artikel dat u zoekt. Door op de link te klikken, komt u op de website van de originele bron van het nieuws. Hier vindt u mogelijk nog meer informatie of een uitgebreidere versie van dit artikel.

Hond krijgt definitief thuis in ziekenhuis

Bron: Metro. Geplaatst op 30-12-2014 om 11:26 uur.

Eind november kwam het bericht naar buiten over hond Masha, die elke dag naar een Siberisch ziekenhuis liep om daar te wachten op zijn baasje. Het slechte nieuws was dat het baasje in het ziekenhuis was overleden. De trouwe viervoeter bleef echter terugkeren, zelfs een jaar na de dood van de man. Geliefde bezoeker Het hondje werd een bekende en geliefde bezoeker van het Novosibirsk District Hospital Number One. Patiënten en medewerkers voorzagen het dier daar van een warme slaapplek en voedsel. Nadat het verhaal van de hond in de media verscheen, kwamen er berichten van over de hele wereld van mensen die Masha maar wat graag wilden adopteren. Lees ook: Hond wacht al jaar in ziekenhuis op overleden baasje Het ziekenhuis wilde in eerste instantie een nieuw thuis voor de hond vinden, maar heeft er uiteindelijk toch voor gezorgd dat de viervoeter bij hen kan blijven. Masha heeft een eigen, speciale plek in het ziekenhuis gekregen, in de buurt van de lift. Het dier is gek op haar nieuwe onderkomen en geniet van de aandacht die ze krijgt van bezoekers en medewerkers van het ziekenhuis. Masha the Heartbroken dog is still waiting at the hospital where her owner died two years... http://t.co/6redPqgFet pic.twitter.com/eDe6GjXqXf — 3MillionDogs (@3MillionDogs) December 6, 2014 Adoptie onmogelijk 'Masha zal hier altijd blijven, omdat ze op haar baasje wacht. Ik denk dat ze het nooit zal beseffen dat haar baasje er niet meer is'', vertelt Alla Vorontsova, een zuster die helemaal gek is op de viervoeter. ''Er zijn al drie pogingen gedaan om haar te adopteren, maar ze bleef terugkomen. Ik heb ook gehoord dat mensen buiten Rusland haar wilden adopteren, maar dat is onmogelijk. Ze wil het ziekenhuis niet verlaten. Bovendien houden we van haar en zij houdt van ons. Hoe kan ze ergens ver weg leven? Ze zou sterven van heimwee.''  De zuster vervolgt: ''Hier komen alle patiënten naar haar toe, ze aaien haar en geven haar iets lekkers, vooral de oudere mensen.'' Lees ook: Hond wacht acht dagen op in ziekenhuis liggende baas Masha kwam twee jaar geleden voor het eerst in het ziekenhuis, toen haar baasje daar verscheen. De gepensioneerde man uit het dorp Dvurechie, enkele kilometers van het ziekenhuis vandaan, overleed in december 2013. Masha was zijn enige bezoeker. Ook na de dood van de man bleef Masha naar het ziekenhuis komen. Of omdat ze nergens anders heen kon, of omdat ze ervan overtuigd was dat haar baasje nog altijd in leven was.

Bekijk het volledige artikel op Metro



GERELATEERD NIEUWS

Hond duwt gehandicapt baasje dagelijks naar werk

Beamer, de hond die woensdag in Goor aangereden werd, is weer thuis

Bergen op Zoom | Bergenaar laat hond dagenlang alleen thuis, dier is erg vermagerd



Sommige bronnen willen hun artikel nog wel eens verwijderen of verplaatsen. Mogelijk kunt u het artikel dan alsnog via Google vinden.






Alle nieuws artikelen over honden die zijn opgenomen op deze website, zijn publiekelijk beschikbaar gesteld middels rss feeds. Welke zijn gepubliceerd op de website van de betreffende nieuwsbronnen. Hondenplaneet.nl is geen eigenaar van deze feed of de content die zich hierin bevindt. Deze website vervult voor u de functie van een zoekmachine op het gebied van nieuws over honden.


Meer nieuws van "Metro":

Hieronder vindt u meer nieuws artikelen van Metro. Een overzicht van alle nieuws artikelen van Metro vindt u hier.

Resultaten 1 - 4 van in totaal 375 artikelen van Metro.

Aandoenlijke kennismaking tussen hond en baby ...

Geplaatst op 30-09-2015 om 23:05 uur.


Hond die tiener het leven redde Dier van het Jaar ...

Geplaatst op 30-09-2015 om 17:28 uur.


Video: Ingemetselde zwangere hond gered ...

Geplaatst op 28-09-2015 om 14:36 uur.


Video: Ernstig verwaarloosde hond herstelt snel ...

Geplaatst op 28-09-2015 om 11:08 uur.


1   2   3   4   5       Volgende