afbeelding jack russel terrier puppy

Artikel: "Update: geschepte hond niet vastgemaakt aan spoor"

Hieronder vindt u het artikel dat u zoekt. Door op de link te klikken, komt u op de website van de originele bron van het nieuws. Hier vindt u mogelijk nog meer informatie of een uitgebreidere versie van dit artikel.

Update: geschepte hond niet vastgemaakt aan spoor

Bron: Metro. Geplaatst op 19-01-2015 om 15:42 uur.

Update 14:00: Het vastbinden van het hondje leidde op sociale media tot veel verontwaardigde reacties van dierenliefhebbers, maar het verhaal blijkt niet te kloppen. Het dier liep los over het spoor toen het werd aangereden en raakte lichtgewond. Nadat de hond was onderzocht is het dier herenigd met het baasje. De gewonde hond die vanmorgen langs 't spoor tussen Amstel en Duivendrecht werd aangetroffen was NIET vastgebonden. Hond is terug bij baas. — Politie Amsterdam eo (@Politie_Adam) January 19, 2015 Het treinverkeer tussen Amsterdam en station Duivendrecht heeft maandagmorgen enige tijd stilgelegen, nadat een stoptrein een hond had geschept. Op Twitter beweren mensen dat het dier aan de rails was vastgebonden. Het bericht werd door conducteurs omgeroepen in treinen die door het ongeluk gestremd waren, melden reizigers aan Metro. NS kan dit echter niet bevestigen, omdat er bij het rapport over de stremming geen melding van is gemaakt. Een woordvoerder sluit niet uit dat de hond daadwerkelijk was vastgebonden. ,,Maar zoiets uitermate lugubers wordt doorgaans wel gemeld.” Amsterdam-Duivendrecht: vertraging en treinuitval door een aanrijding met een dier. http://t.co/axyyfI1se0 #AsdDvd — NS online (@NS_online) January 19, 2015 Mijn trein kan Amsterdam Centraal niet binnenrijden want er loopt een hond op het spoor. Altijd wat nieuws met @NS_online. #treinleven — Nelleke Arnout (@NellekeArnout) January 19, 2015 Ai. Vervelend begin van de week. De trein rijdt een hond aan de met riem en al (!) is vastgebonden aan de rails. #treinleven — Luca Bade (@LucaBade) January 19, 2015 @NS_online Aanrijding met hond oorzaak omrijden, heel zielig! — Lisette Kaptein (@lieskaptein) 19 januari 2015 Er staat dus ergens een trein stil omdat deze een aanrijding had met een hond die aan het spoor vastgebonden zat. Wat bezielt je dan? — Sarai (@sarailandstra) 19 januari 2015 @marcelloch ik weet al. Daar had een klootzak een hond vastgebonden aan het spoor — Lin (@lindaprulleke) 19 januari 2015 Amsterdam-Duivendrecht: de beperkingen zijn voorbij. Geleidelijk gaan alle treinen weer rijden. http://t.co/axyyfI1se0 #AsdDvd — NS online (@NS_online) January 19, 2015

Bekijk het volledige artikel op Metro



GERELATEERD NIEUWS

Amsterdam | Hond en kat overleden bij brand Contactweg [foto-update]

Overig | Verklikken is niet altijd netjes, maar DEZE hond heeft een punt!

Meisje wil niet delen met hond



Sommige bronnen willen hun artikel nog wel eens verwijderen of verplaatsen. Mogelijk kunt u het artikel dan alsnog via Google vinden.






Alle nieuws artikelen over honden die zijn opgenomen op deze website, zijn publiekelijk beschikbaar gesteld middels rss feeds. Welke zijn gepubliceerd op de website van de betreffende nieuwsbronnen. Hondenplaneet.nl is geen eigenaar van deze feed of de content die zich hierin bevindt. Deze website vervult voor u de functie van een zoekmachine op het gebied van nieuws over honden.


Meer nieuws van "Metro":

Hieronder vindt u meer nieuws artikelen van Metro. Een overzicht van alle nieuws artikelen van Metro vindt u hier.

Resultaten 1 - 4 van in totaal 375 artikelen van Metro.

Aandoenlijke kennismaking tussen hond en baby ...

Geplaatst op 30-09-2015 om 23:05 uur.


Hond die tiener het leven redde Dier van het Jaar ...

Geplaatst op 30-09-2015 om 17:28 uur.


Video: Ingemetselde zwangere hond gered ...

Geplaatst op 28-09-2015 om 14:36 uur.


Video: Ernstig verwaarloosde hond herstelt snel ...

Geplaatst op 28-09-2015 om 11:08 uur.


1   2   3   4   5       Volgende