afbeelding hond met oordopjes in menu rechts

Artikel: "Vrouw neemt doodzieke hond mee op bucketlist"

Hieronder vindt u het artikel dat u zoekt. Door op de link te klikken, komt u op de website van de originele bron van het nieuws. Hier vindt u mogelijk nog meer informatie of een uitgebreidere versie van dit artikel.

Vrouw neemt doodzieke hond mee op bucketlist

Bron: Spits. Geplaatst op 24-01-2015 om 12:49 uur.

Het is een absoluut hartverscheurend verhaal. En het begint met een grote lobbes van een hond die ongeneeslijk ziek werd verklaard. De Engelse Mastiff Gizelle, een vrouwtje, werd gediagnosticeerd met terminale botkanker en had nog maar een paar maanden te leven. Voor haar baasje Lauren reden om die tijd zo mooi mogelijk te maken door middel van een heuse honden-bucketlist. 'Meer dan huisdier' De acht jaar oude Gizelle was al haar hele leven bij Lauren. "Gizelle was niet 'maar' een huisdier. Ze was erg bijzonder doordat ze mijn dochter, beste vriend, huisgenoot en alles daartussenin was." Doorgaan Hoewel Lauren kapot was van het vreselijke nieuws, besloot de 25-jarige om de resterende tijd alles uit de kast te halen. Samen met de enorme - liefst 65 kilo schoon aan de haak - Gizelle ging ze op avontuur.' Bucketlist In een essay schreef ze waarom: "Ik bleef maar huilen, maar Gizelle voelde het aan en vond het niet leuk om me te zien huilen. Ik moest sterk zijn. Daarom maakte ik een bucketlist voor ons. Het was mijn missie om de mooie dingen van het leven samen met haar te delen", zo vertelt ze aan Buzzfeed. Lees ook: Dakloze vrouw heeft seks met hond in huis heldin Avonturen In plaats van verdrietig nam Lauren het lieve blaffertje werkelijk overal naartoe. Ze gingen kanoën, naar Times Square, brulden op harde muziek in de auto en keken samen naar talloze films. Lees ook: Dode vrouw eist: Doodt en begraaf mijn hond met mij Laatste dag De dag voordat Gizelle haar laatst adem uitblies postte baasje Lauren een foto op Instagram waarop de twee op het strand bij de zee zitten terwijl het sneeuwde. Ondanks haar grote verdriet kijkt Lauren door de bucketlist toch met een lach terug op haar eens zo geliefde viervoeter.

Bekijk het volledige artikel op Spits



GERELATEERD NIEUWS

Dove vrouw neemt dove hond

Terminale hond werkt bucketlist af met familie

Vrouw en hond aangereden in Beverwijk



Sommige bronnen willen hun artikel nog wel eens verwijderen of verplaatsen. Mogelijk kunt u het artikel dan alsnog via Google vinden.






Alle nieuws artikelen over honden die zijn opgenomen op deze website, zijn publiekelijk beschikbaar gesteld middels rss feeds. Welke zijn gepubliceerd op de website van de betreffende nieuwsbronnen. Hondenplaneet.nl is geen eigenaar van deze feed of de content die zich hierin bevindt. Deze website vervult voor u de functie van een zoekmachine op het gebied van nieuws over honden.


Meer nieuws van "Spits":

Hieronder vindt u meer nieuws artikelen van Spits. Een overzicht van alle nieuws artikelen van Spits vindt u hier.

Resultaten 1 - 4 van in totaal 243 artikelen van Spits.

Hond moet voor straf in auto en rijdt een meer in ...

Geplaatst op 30-09-2015 om 10:06 uur.


Marihuana uit de hemel sloopt hondenhok ...

Geplaatst op 29-09-2015 om 15:38 uur.


Video: Man schrikt van hond en verongelukt ...

Geplaatst op 24-09-2015 om 14:40 uur.


Piloot maakt dure omweg om hond te redden ...

Geplaatst op 17-09-2015 om 10:20 uur.


1   2   3   4   5       Volgende