afbeelding hond met oordopjes in menu rechts

Artikel: "Op station achtergelaten hond heeft nieuwe baas"

Hieronder vindt u het artikel dat u zoekt. Door op de link te klikken, komt u op de website van de originele bron van het nieuws. Hier vindt u mogelijk nog meer informatie of een uitgebreidere versie van dit artikel.

Op station achtergelaten hond heeft nieuwe baas

Bron: Metro. Geplaatst op 04-02-2015 om 15:40 uur.

De hond die vorige maand in Schotland werd achtergelaten op een treinstation, heeft woensdag eindelijk zijn nieuwe baasje ontmoet. Het dier stal de harten van velen, nadat er foto's werden vrijgegeven van hoe hij vastgebonden was achtergelaten op een treinstation, samen met een koffer vol spullen. Shar-pei Kai De shar-pei genaamd Kai, is geadopteerd door de 52-jarige Ian Russell. Russell hoopt dat Kai hem kan helpen zijn gebroken hart na het verlies van zijn geliefde dalmatiër Mica weer te herstellen. Lees ook: Hond met koffer vol spullen achtergelaten op station “Het voelt alsof ik Kai een nieuw huis kan bieden en ik ben normal niet iemand die in dat soort dingen gelooft”, vertelt hij. “Ik ben in de wolken en geschokt tegelijk dat ik ben gekozen uit al die mensen die hem wilden hebben.” Such a sad story... Dog abandoned at station with belongings in suitcase http://t.co/MlKeCL3l1v pic.twitter.com/yGzJdGXq7S — Lang Banks, WWF (@LangBanks) January 7, 2015 Oogappel Vijftien jaar lang was Russell eigenaar van een dalmatiër, die hij zijn oogappeltje noemt. “We waren zo'n beetje 24 uur per dag samen. Toen ik over Kai hoorde, belde ik de Schotse SPCA om te kijken of hij in orde was en of iets voor hem kon betekenen. Een paar weken verder heb ik hem hier in huis. Ik denk echt dat het zo heeft moeten zijn.” Russell is door heel Schotland werkzaam. Vaak moet hij de deur uit en rijdt hij met zijn busje naar verschillende bestemmingen. “Kai zal met mij meegaan en wanneer het kan laat ik hem uit de bus om rond te rennen en te spelen terwijl ik aan het werk ben. Daarna springen we weer in de bus en gaan we naar de volgende plek.” Winnen van loterij De nieuwe baas vindt het een voorrecht dat hij voor Kai mag gaan zorgen. “Het voelt als het winnen van de loterij en ik kijk ernaar uit een band met hem op te bouwen.” Een van de verzorgers van Kai liet weten dat ze overdonderd waren door de hoeveelheid aanbiedingen die ze kregen. “Mensen uit New York, Los Angeles, Frankrijk, Spanje en zelfs de Filipijnen waren bereid om Kai te adopteren”, aldus Alan Grant. Lees ook: Vrouw liet hond achter op station Schotland Hij vervolgt: “Een van de redenen waarom we voor Russell kozen, was omdat hij zei dat hij Kai graag in huis wilden nemen, maar dat hij onze mening zou respecteren wanneer we bepaalden dat hij ergens anders beter paste. We weten dat Kai een geweldig nieuw leven gaat krijgen met Ian en we zijn ontzettend blij voor hem.”

Bekijk het volledige artikel op Metro



GERELATEERD NIEUWS

Hond met koffer vol spullen achtergelaten op station

Algemeen | Achtergelaten en vastgebonden in het station: hond huilt van verdriet

Haarlemmermeer | Lieve hond Teddy zoekt nieuwe baas



Sommige bronnen willen hun artikel nog wel eens verwijderen of verplaatsen. Mogelijk kunt u het artikel dan alsnog via Google vinden.






Alle nieuws artikelen over honden die zijn opgenomen op deze website, zijn publiekelijk beschikbaar gesteld middels rss feeds. Welke zijn gepubliceerd op de website van de betreffende nieuwsbronnen. Hondenplaneet.nl is geen eigenaar van deze feed of de content die zich hierin bevindt. Deze website vervult voor u de functie van een zoekmachine op het gebied van nieuws over honden.


Meer nieuws van "Metro":

Hieronder vindt u meer nieuws artikelen van Metro. Een overzicht van alle nieuws artikelen van Metro vindt u hier.

Resultaten 1 - 4 van in totaal 375 artikelen van Metro.

Aandoenlijke kennismaking tussen hond en baby ...

Geplaatst op 30-09-2015 om 23:05 uur.


Hond die tiener het leven redde Dier van het Jaar ...

Geplaatst op 30-09-2015 om 17:28 uur.


Video: Ingemetselde zwangere hond gered ...

Geplaatst op 28-09-2015 om 14:36 uur.


Video: Ernstig verwaarloosde hond herstelt snel ...

Geplaatst op 28-09-2015 om 11:08 uur.


1   2   3   4   5       Volgende