afbeelding jack russel terrier puppy

Artikel: "Baas: Hond wilde zelf op dak rijdende auto"

Hieronder vindt u het artikel dat u zoekt. Door op de link te klikken, komt u op de website van de originele bron van het nieuws. Hier vindt u mogelijk nog meer informatie of een uitgebreidere versie van dit artikel.

Baas: Hond wilde zelf op dak rijdende auto

Bron: Spits. Geplaatst op 12-02-2015 om 11:34 uur.

Een opvallende verschijning op de snelweg in Taiwanese hoofdstad Taipei. Daar werd een automobilist gespot met een hond op het dak van zijn auto. De autoriteiten konden er niet om lachen en gaven de bestuurder een boete. Die weigert hij nu te betalen, want het zou het idee van de hond zijn geweest. De politie kwam de het incident op het spoor nadat foto's van de hond via internet werden gedeeld. Na een controle van het kenteken kwamen de dienders al snel uit bij eigenaar Su Chen. Die kreeg een boete van ruim 670 euro, maar daar was het baasje van de viervoeter het niet mee eens. Lees ook: VIDEO Man wil hond schoppen, gaat plat op z'n bek Chen weigert de boete te betalen, omdat hij claimt dat het de hond was die met het idee kwam. "Ik heb hem niet verteld dat hij op het dak moest gaan zitten. Dat doet hij zelf", vertelt Chen. "Hij zit altijd op het dak als hij weet dat ik ergens heen moet rijden en hij weigert naar beneden te komen. Daarom rij ik altijd langzaam en we nog nooit een ongeluk gehad." Driver fined for cruising around city with his dog on the roof: http://t.co/OSZVL3WrgQ pic.twitter.com/Z1WEmLY5gM — Chris Parsons (@ChrisParsons274) February 11, 2015

Bekijk het volledige artikel op Spits



GERELATEERD NIEUWS

Chinese dierenbeul bindt hond vast aan rijdende auto

Hond zit als een baas in een auto

Video: Hond stopt auto en rijdt er zelf mee weg



Sommige bronnen willen hun artikel nog wel eens verwijderen of verplaatsen. Mogelijk kunt u het artikel dan alsnog via Google vinden.






Alle nieuws artikelen over honden die zijn opgenomen op deze website, zijn publiekelijk beschikbaar gesteld middels rss feeds. Welke zijn gepubliceerd op de website van de betreffende nieuwsbronnen. Hondenplaneet.nl is geen eigenaar van deze feed of de content die zich hierin bevindt. Deze website vervult voor u de functie van een zoekmachine op het gebied van nieuws over honden.


Meer nieuws van "Spits":

Hieronder vindt u meer nieuws artikelen van Spits. Een overzicht van alle nieuws artikelen van Spits vindt u hier.

Resultaten 1 - 4 van in totaal 243 artikelen van Spits.

Hond moet voor straf in auto en rijdt een meer in ...

Geplaatst op 30-09-2015 om 10:06 uur.


Marihuana uit de hemel sloopt hondenhok ...

Geplaatst op 29-09-2015 om 15:38 uur.


Video: Man schrikt van hond en verongelukt ...

Geplaatst op 24-09-2015 om 14:40 uur.


Piloot maakt dure omweg om hond te redden ...

Geplaatst op 17-09-2015 om 10:20 uur.


1   2   3   4   5       Volgende