afbeelding jack russel terrier puppy

Artikel: "Stadsbreed muilkorfgebod voor agressieve honden"

Hieronder vindt u het artikel dat u zoekt. Door op de link te klikken, komt u op de website van de originele bron van het nieuws. Hier vindt u mogelijk nog meer informatie of een uitgebreidere versie van dit artikel.

Stadsbreed muilkorfgebod voor agressieve honden

Bron: Metro. Geplaatst op 23-02-2015 om 13:10 uur.

In Rotterdam wordt een stadsbreed muilkorfgebod ingevoerd voor agressieve honden. De plicht om honden een riem om de bek te doen wordt waar mogelijk aangevuld met een verplichte training voor de hond en eigenaar, meer handhaving achter de voordeur op dierenmishandeling en betere voorlichting over het houden van huisdieren.  Nota Dierenwelzijn De maatregelen staan in de eerste nota Dierenwelzijn. Volgens verantwoordelijk wethouder Joost Eerdmans maakt Rotterdam een stap in de goede richting. ,,Met deze nota verbeteren we het welzijn van dieren en maken we Rotterdammers bewuster over hoe zij zelf kunnen bijdragen aan meer dierenwelzijn. We willen dierenmishandeling terugdringen. Zo start dit jaar een pilot om de samenwerking tussen dierenbescherming, politie en handhavers van de gemeente te verbeteren." Website Rotterdammers worden de komende jaren beter en meer geïnformeerd over dierenwelzijn. De gemeente publiceert dit jaar een website met informatie over dierenwelzijn. Samen met Rotterdamse horeca wordt besproken hoe restaurants beter zichtbaar kunnen maken dat ze dierenwelzijn hoog in het vaandel hebben staan.

Bekijk het volledige artikel op MetroGERELATEERD NIEUWS

Vrouw bestraft voor agressieve honden

Duin- en Bollenstreek | 33-jarige eigenaresse bestraft voor agressieve honden

Algemeen | Vrouw bestraft voor agressieve hondenSommige bronnen willen hun artikel nog wel eens verwijderen of verplaatsen. Mogelijk kunt u het artikel dan alsnog via Google vinden.


Alle nieuws artikelen over honden die zijn opgenomen op deze website, zijn publiekelijk beschikbaar gesteld middels rss feeds. Welke zijn gepubliceerd op de website van de betreffende nieuwsbronnen. Hondenplaneet.nl is geen eigenaar van deze feed of de content die zich hierin bevindt. Deze website vervult voor u de functie van een zoekmachine op het gebied van nieuws over honden.


Meer nieuws van "Metro":

Hieronder vindt u meer nieuws artikelen van Metro. Een overzicht van alle nieuws artikelen van Metro vindt u hier.

Resultaten 1 - 4 van in totaal 375 artikelen van Metro.

Aandoenlijke kennismaking tussen hond en baby ...

Geplaatst op 30-09-2015 om 23:05 uur.


Hond die tiener het leven redde Dier van het Jaar ...

Geplaatst op 30-09-2015 om 17:28 uur.


Video: Ingemetselde zwangere hond gered ...

Geplaatst op 28-09-2015 om 14:36 uur.


Video: Ernstig verwaarloosde hond herstelt snel ...

Geplaatst op 28-09-2015 om 11:08 uur.


1   2   3   4   5       Volgende