afbeelding labrador in menu rechts

Artikel: "Door mensen geredde vos leeft als hond"

Hieronder vindt u het artikel dat u zoekt. Door op de link te klikken, komt u op de website van de originele bron van het nieuws. Hier vindt u mogelijk nog meer informatie of een uitgebreidere versie van dit artikel.

Door mensen geredde vos leeft als hond

Bron: Metro. Geplaatst op 18-03-2015 om 12:41 uur.

Nadat de jonge vos Todd werd gered, kwam hij terecht bij Emma D'Sylva. De vos is inmiddels elf maanden oud en is helemaal gewend aan het leven als huisdier. Todd wordt uitgelaten aan een lijn, speelt met de twee andere honden van D'Sylva en kwispelt met zijn staart wanneer het etenstijd is. In alles lijkt de vos een hond te zijn. “Hij kan heel goed opschieten met mijn twee honden en wil constant met ze spelen”, aldus de eigenaresse. Leven als huisdier Ze vervolgt: “Als ik hem ga voeren, komt hij al kwispelend op me afgerend. Hij rolt vaak op zijn rug zodat ik zijn buik kan kietelen.” De vos begint meer en meer te wennen aan het leven als huisdier. “Ik kijk ernaar uit om hem meer mensen te laten ontmoeten.” Het houden van een vos zou niet illegaal zijn, mits de behoeften van het dier worden bevredigd. Todd the Fox More civilised than Vote-OK & Pro-hunt barbarians http://t.co/FspkmmsvzK #Anipals #opfunkill #keeptheban pic.twitter.com/HOQxLv2cEU — Miladysa (@miladysa) March 18, 2015 Foxy Lady - Emma D'Sylva and Todd the fox: Picture Gallery http://t.co/9WCQaA358x #Staffs pic.twitter.com/dObp6NO0FF — STAFFORDSHIRE (@DailySTAFFS) March 16, 2015 Here's a photo gallery of fox Todd & Emma's other animals- including snakes, lizards & a skunk http://t.co/0PEZiEpoQH pic.twitter.com/oN26OSuZhF — The Sentinel (@SentinelStaffs) March 16, 2015

Bekijk het volledige artikel op Metro



GERELATEERD NIEUWS

Drie mensen te grazen genomen door bijtende hond

Door brandweer geredde hond zette zelf grill aan

Hond levend begraven door Fransman



Sommige bronnen willen hun artikel nog wel eens verwijderen of verplaatsen. Mogelijk kunt u het artikel dan alsnog via Google vinden.






Alle nieuws artikelen over honden die zijn opgenomen op deze website, zijn publiekelijk beschikbaar gesteld middels rss feeds. Welke zijn gepubliceerd op de website van de betreffende nieuwsbronnen. Hondenplaneet.nl is geen eigenaar van deze feed of de content die zich hierin bevindt. Deze website vervult voor u de functie van een zoekmachine op het gebied van nieuws over honden.


Meer nieuws van "Metro":

Hieronder vindt u meer nieuws artikelen van Metro. Een overzicht van alle nieuws artikelen van Metro vindt u hier.

Resultaten 1 - 4 van in totaal 375 artikelen van Metro.

Aandoenlijke kennismaking tussen hond en baby ...

Geplaatst op 30-09-2015 om 23:05 uur.


Hond die tiener het leven redde Dier van het Jaar ...

Geplaatst op 30-09-2015 om 17:28 uur.


Video: Ingemetselde zwangere hond gered ...

Geplaatst op 28-09-2015 om 14:36 uur.


Video: Ernstig verwaarloosde hond herstelt snel ...

Geplaatst op 28-09-2015 om 11:08 uur.


1   2   3   4   5       Volgende