afbeelding labrador in menu rechts

Artikel: "Man leent hond buurvrouw, hakt hem dood met bijl"

Hieronder vindt u het artikel dat u zoekt. Door op de link te klikken, komt u op de website van de originele bron van het nieuws. Hier vindt u mogelijk nog meer informatie of een uitgebreidere versie van dit artikel.

Man leent hond buurvrouw, hakt hem dood met bijl

Bron: Spits. Geplaatst op 09-04-2015 om 13:51 uur.

Een vreselijk tafereel in het Engelse Newsome. Omdat ze last had van haar nek, bood haar buurman aan haar hond uit te laten. Een aardig gebaar, zo leek het. Haar hond kwam echter nooit meer thuis omdat de man besloot het dier te vermoorden. Amanda had vorig jaar last van een whiplash en kon om die reden niet zelf haar hondje uitlaten. Buurman Kevin had vernomen dat de hond van Amanda mensen beet en besloot het heft in eigen hand te nemen. Hij hakte zeven keer met een bijl in op het beest, waarna hij stierf. Dat meldt Metro. Verwonden Tijdens zijn rechtszaak verklaarde Kevin dat hij bang was dat de hond een van de kinderen in de buurt zou verwonden en dat het dier daarom dood moest. Hij moet 18 weken de cel in en mag de aankomende tien jaar geen dieren houden. Lees ook: Bizar: Bami blijkt puppy De baasjes van de hond zijn ontroostbaar. “Dit is een veel te lichte straf. Hij was mijn dochters beste vriend en ze heeft het er enorm moeilijk mee”, vertelt Amanda.  This is Tempa, the dog Kevin Dixon is accused of killing with an axe http://t.co/YyhtLRoIUW pic.twitter.com/z9tcSpWeJZ — Huddersfield News (@Examiner) February 24, 2015

Bekijk het volledige artikel op Spits



GERELATEERD NIEUWS

Politie Den Haag schiet hond dood

Hond wil medcijnen niet innemen, speelt voor dood

Man steekt hond dood in het Vondelpark



Sommige bronnen willen hun artikel nog wel eens verwijderen of verplaatsen. Mogelijk kunt u het artikel dan alsnog via Google vinden.






Alle nieuws artikelen over honden die zijn opgenomen op deze website, zijn publiekelijk beschikbaar gesteld middels rss feeds. Welke zijn gepubliceerd op de website van de betreffende nieuwsbronnen. Hondenplaneet.nl is geen eigenaar van deze feed of de content die zich hierin bevindt. Deze website vervult voor u de functie van een zoekmachine op het gebied van nieuws over honden.


Meer nieuws van "Spits":

Hieronder vindt u meer nieuws artikelen van Spits. Een overzicht van alle nieuws artikelen van Spits vindt u hier.

Resultaten 1 - 4 van in totaal 243 artikelen van Spits.

Hond moet voor straf in auto en rijdt een meer in ...

Geplaatst op 30-09-2015 om 10:06 uur.


Marihuana uit de hemel sloopt hondenhok ...

Geplaatst op 29-09-2015 om 15:38 uur.


Video: Man schrikt van hond en verongelukt ...

Geplaatst op 24-09-2015 om 14:40 uur.


Piloot maakt dure omweg om hond te redden ...

Geplaatst op 17-09-2015 om 10:20 uur.


1   2   3   4   5       Volgende