afbeelding jack russel terrier puppy

Artikel: "Hond wil dat puppy dutje doet"

Hieronder vindt u het artikel dat u zoekt. Door op de link te klikken, komt u op de website van de originele bron van het nieuws. Hier vindt u mogelijk nog meer informatie of een uitgebreidere versie van dit artikel.

Hond wil dat puppy dutje doet

Bron: Metro. Geplaatst op 18-04-2015 om 16:12 uur.

Ook jonge pups moeten slapen, maar dat heeft deze schattige herderspup nog niet helemaal door. De moeder, een Duitse Herder, probeert ook een uiltje te knappen terwijl haar kleintje een middagdutje doet. Tenminste, dat denkt ze!  Al snel ontdekt moederhond dat haar puppy ervandoor is. De jonge kwispelaar heeft een speeltje gevonden dat veel interessanter is dan een dutje doen. Maar, moeder laat het niet gebeuren en stuurt haar hondenkind snel terug naar de mand. Met een zacht duwtje met haar poot duwt ze de puppy op haar zij.  Helaas voor moeders mag het niet baten. Aan het eind van de video is te zien hoe het koppie van de herderspup alweer omhoog staat en het lijkt erop dat alsof het hondje alweer wegrent.  Lees ook: Geduldigste baasje ter wereld laat schildpad uit youtube: upo1NXApnjc  

Bekijk het volledige artikel op Metro



GERELATEERD NIEUWS

Overig | Kleuter en zijn puppy doen graag een dutje

Dit doet je hond als je flauwvalt

Hond achter het stuur doet bestelling bij drive-thru



Sommige bronnen willen hun artikel nog wel eens verwijderen of verplaatsen. Mogelijk kunt u het artikel dan alsnog via Google vinden.






Alle nieuws artikelen over honden die zijn opgenomen op deze website, zijn publiekelijk beschikbaar gesteld middels rss feeds. Welke zijn gepubliceerd op de website van de betreffende nieuwsbronnen. Hondenplaneet.nl is geen eigenaar van deze feed of de content die zich hierin bevindt. Deze website vervult voor u de functie van een zoekmachine op het gebied van nieuws over honden.


Meer nieuws van "Metro":

Hieronder vindt u meer nieuws artikelen van Metro. Een overzicht van alle nieuws artikelen van Metro vindt u hier.

Resultaten 1 - 4 van in totaal 375 artikelen van Metro.

Aandoenlijke kennismaking tussen hond en baby ...

Geplaatst op 30-09-2015 om 23:05 uur.


Hond die tiener het leven redde Dier van het Jaar ...

Geplaatst op 30-09-2015 om 17:28 uur.


Video: Ingemetselde zwangere hond gered ...

Geplaatst op 28-09-2015 om 14:36 uur.


Video: Ernstig verwaarloosde hond herstelt snel ...

Geplaatst op 28-09-2015 om 11:08 uur.


1   2   3   4   5       Volgende