afbeelding labrador in menu rechts

Artikel: "Buschauffeur redt puppy door bus stil te zetten"

Hieronder vindt u het artikel dat u zoekt. Door op de link te klikken, komt u op de website van de originele bron van het nieuws. Hier vindt u mogelijk nog meer informatie of een uitgebreidere versie van dit artikel.

Buschauffeur redt puppy door bus stil te zetten

Bron: Metro. Geplaatst op 29-04-2015 om 11:45 uur.

Een buschauffeur van het Amsterdamse busbedrijf GVB heeft dinsdagavond een heldendaad verricht door een kleine pup van de dood te redden. De man kreeg tijdens een ritje in de Amsterdamse wijk Geuzenveld de puppy plotseling voor zijn wielen. Het hondje was aan een grote oversteek begonnen, maar dat liep bijna uit op een bloedbad. De diervriendelijke chauffeur besloot gelukkig meteen de bus stil te zetten en het beestje mee te nemen op zijn rit. Lees ook: Hond redt puppy's van bosbrand door gat te graven De hond had ook een prima plekje tijdens de rit: hij mocht bij de chauffeur op schoot. Aan het eind van de rit heeft de man de kleine viervoeter overgedragen aan OV Zorg. Die heeft de puppy vervolgens naar de dierenambulance gebracht. Waar het beestje vandaan kwam en hoe het nu met hem gaat, is niet bekend.  twitter: https://twitter.com/NIEUWSRUBRIEK/status/593189305436282880 twitter: https://twitter.com/NIEUWSRUBRIEK/status/593179096277987328  

Bekijk het volledige artikel op Metro



GERELATEERD NIEUWS

Overig | Vrouw redt puppy door geven van borstvoeding

Puppy heeft de hik en begrijpt er niets van

Amsterdamse buschauffeur remt voor verdwaalde puppy



Sommige bronnen willen hun artikel nog wel eens verwijderen of verplaatsen. Mogelijk kunt u het artikel dan alsnog via Google vinden.






Alle nieuws artikelen over honden die zijn opgenomen op deze website, zijn publiekelijk beschikbaar gesteld middels rss feeds. Welke zijn gepubliceerd op de website van de betreffende nieuwsbronnen. Hondenplaneet.nl is geen eigenaar van deze feed of de content die zich hierin bevindt. Deze website vervult voor u de functie van een zoekmachine op het gebied van nieuws over honden.


Meer nieuws van "Metro":

Hieronder vindt u meer nieuws artikelen van Metro. Een overzicht van alle nieuws artikelen van Metro vindt u hier.

Resultaten 1 - 4 van in totaal 375 artikelen van Metro.

Aandoenlijke kennismaking tussen hond en baby ...

Geplaatst op 30-09-2015 om 23:05 uur.


Hond die tiener het leven redde Dier van het Jaar ...

Geplaatst op 30-09-2015 om 17:28 uur.


Video: Ingemetselde zwangere hond gered ...

Geplaatst op 28-09-2015 om 14:36 uur.


Video: Ernstig verwaarloosde hond herstelt snel ...

Geplaatst op 28-09-2015 om 11:08 uur.


1   2   3   4   5       Volgende