afbeelding labrador in menu rechts

Artikel: "Vrouw redt zwerfhond door dood te spelen"

Hieronder vindt u het artikel dat u zoekt. Door op de link te klikken, komt u op de website van de originele bron van het nieuws. Hier vindt u mogelijk nog meer informatie of een uitgebreidere versie van dit artikel.

Vrouw redt zwerfhond door dood te spelen

Bron: Metro. Geplaatst op 29-04-2015 om 14:24 uur.

Toen de Amerikaanse Amanda Guarascio hoorde dat er bij haar in de buurt een verwilderde en vermagerde hond rondzwierf, twijfelde ze geen moment. Ze wist het vertrouwen van de hond op een wel heel bijzondere manier te winnen. Aanvankelijk probeerden Guarascio en haar vriend de pup te lokken met voedsel, maar daar ging de angstige hond niet op in. Toch gaf de dierenliefhebber niet op. “Mijn vriend stelde voor dat ik in foetushouding op de grond ging liggen, met mijn rug naar 'Baby Bear' toe.” Op die manier zou de hond minder bang zijn voor de twee. Lees ook: Zwerfhond neemt zorg kittenwees op zich Hulpeloos mens Het plan werkte. Na een aantal uren op de koude grond te hebben gelegen, kon Guarascio steeds dichterbij de pup komen. “Op een gegeven moment ging hij zelfs voor mij op zoek naar een schuilplaats, omdat hij me aanzag voor een hulpeloos mens dat niet in staat was om te overleven”, vertelt Guarascio. “Hij zorgde echt voor me!” BABY BEAR UPDATE! 4-17Yesterday Dylan and I got to go visit Baby Bear at his amazing foster families home.Words cannot... Posted by Lost & Found Pets Wa State on vrijdag 17 april 2015   Het kostte de twee bijna drie dagen om het vertrouwen van de pup te winnen. Uiteindelijk konden ze hem in hun truck tillen en brachten ze hem naar de dierenarts. De doodsbange hond woog amper 26 kilo, maar inmiddels gaat het beter met hem en is hij geadopteerd door een familie. “Hij is zo'n goedzak, hij luistert goed en is een echte knuffelbeer”, aldus een tevreden Guarascio.

Bekijk het volledige artikel op MetroGERELATEERD NIEUWS

Overig | Vrouw redt puppy door geven van borstvoeding

Man redt leven hond via mond-op-mondbeademing

Vrouw redt hond van uit de klauwen van alligatorSommige bronnen willen hun artikel nog wel eens verwijderen of verplaatsen. Mogelijk kunt u het artikel dan alsnog via Google vinden.


Alle nieuws artikelen over honden die zijn opgenomen op deze website, zijn publiekelijk beschikbaar gesteld middels rss feeds. Welke zijn gepubliceerd op de website van de betreffende nieuwsbronnen. Hondenplaneet.nl is geen eigenaar van deze feed of de content die zich hierin bevindt. Deze website vervult voor u de functie van een zoekmachine op het gebied van nieuws over honden.


Meer nieuws van "Metro":

Hieronder vindt u meer nieuws artikelen van Metro. Een overzicht van alle nieuws artikelen van Metro vindt u hier.

Resultaten 1 - 4 van in totaal 375 artikelen van Metro.

Aandoenlijke kennismaking tussen hond en baby ...

Geplaatst op 30-09-2015 om 23:05 uur.


Hond die tiener het leven redde Dier van het Jaar ...

Geplaatst op 30-09-2015 om 17:28 uur.


Video: Ingemetselde zwangere hond gered ...

Geplaatst op 28-09-2015 om 14:36 uur.


Video: Ernstig verwaarloosde hond herstelt snel ...

Geplaatst op 28-09-2015 om 11:08 uur.


1   2   3   4   5       Volgende