afbeelding jack russel terrier puppy

Artikel: "Studenten knuffelen met pups tegen examenstress"

Hieronder vindt u het artikel dat u zoekt. Door op de link te klikken, komt u op de website van de originele bron van het nieuws. Hier vindt u mogelijk nog meer informatie of een uitgebreidere versie van dit artikel.

Studenten knuffelen met pups tegen examenstress

Bron: Metro. Geplaatst op 04-05-2015 om 11:31 uur.

De Universiteit van Central Lancashire heeft wel een heel bijzondere manier gevonden om studenten van hun examenstress af te helpen. Knuffelsessie Als het de studenten tijdens het leren allemaal even te veel wordt kunnen ze zich binnenkort terugtrekken in een speciaal ingerichte ruimte waar ze met puppy's kunnen knuffelen, aldus Metro UK. De kleine viervoeters zijn beschikbaar gesteld door de lokale geleidenhondenstichting, die omgerekend iets meer dan twee euro vraagt voor een knuffelsessie met een pup.    Eenmalig Het eenmalige evenement, dat plaatsvindt op 7 mei, is georganiseerd door de studentenvereniging van de universiteit. En het blijkt een groot succes: de studenten hebben zich massaal aangemeld om de schattige beestjes even vast te houden, waardoor er nu al geen plekje meer vrij is. Pauze Om te voorkomen dat de hondjes op hun beurt te gestrest raken van alle knuffels, is er nog een tweede ruimte waar de hondjes regelmatig 'pauze' kunnen houden. Daarnaast zijn er altijd hondenbegeleiders aanwezig om de pups in de gaten te houden.

Bekijk het volledige artikel op Metro



GERELATEERD NIEUWS

Studenten redden levend begraven pups

Klacht tegen dierenartsen na dood moederhond en 12 pups

Asielhond helpt autistische jongen bij knuffelen



Sommige bronnen willen hun artikel nog wel eens verwijderen of verplaatsen. Mogelijk kunt u het artikel dan alsnog via Google vinden.






Alle nieuws artikelen over honden die zijn opgenomen op deze website, zijn publiekelijk beschikbaar gesteld middels rss feeds. Welke zijn gepubliceerd op de website van de betreffende nieuwsbronnen. Hondenplaneet.nl is geen eigenaar van deze feed of de content die zich hierin bevindt. Deze website vervult voor u de functie van een zoekmachine op het gebied van nieuws over honden.


Meer nieuws van "Metro":

Hieronder vindt u meer nieuws artikelen van Metro. Een overzicht van alle nieuws artikelen van Metro vindt u hier.

Resultaten 1 - 4 van in totaal 375 artikelen van Metro.

Aandoenlijke kennismaking tussen hond en baby ...

Geplaatst op 30-09-2015 om 23:05 uur.


Hond die tiener het leven redde Dier van het Jaar ...

Geplaatst op 30-09-2015 om 17:28 uur.


Video: Ingemetselde zwangere hond gered ...

Geplaatst op 28-09-2015 om 14:36 uur.


Video: Ernstig verwaarloosde hond herstelt snel ...

Geplaatst op 28-09-2015 om 11:08 uur.


1   2   3   4   5       Volgende