afbeelding jack russel terrier puppy

Artikel: "Trouwe honden leiden politie naar vermiste kleuter"

Hieronder vindt u het artikel dat u zoekt. Door op de link te klikken, komt u op de website van de originele bron van het nieuws. Hier vindt u mogelijk nog meer informatie of een uitgebreidere versie van dit artikel.

Trouwe honden leiden politie naar vermiste kleuter

Bron: Metro. Geplaatst op 21-05-2015 om 15:47 uur.

In het noordwesten van het Australische Ipswich werd donderdag groot alarm geslagen toen een 2-jarige peuter spoorloos bleek. Het was uiteindelijk aan haar eigen honden te danken dat het meisje kon worden opgespoord. De trouwe viervoeters waren gedurende het spoorloos zijn van het meisje in haar buurt gebleven. Dat meldt 9news. Trouwe viervoeters Dixie Hornbuckle verliet rond 11:00 uur haar woning in Pine Mountain en verdween de bossen in. Ze werd – gelukkig – vergezeld door de trouwe honden Bella en Rina. Haar bezorgde familie schakelde de hulpdiensten in. Die vreesden voor het ergste toen ze vernamen dat het meisje de wildernis in was gewandeld in haar tutu en haar paarse laarsjes. Vanaf de grond en vanuit de lucht werd een grote zoekactie op touw gezet. Ook vrijwilligers meldden zich om te proberen het verdwenen meisje te lokaliseren. Het was uiteindelijk de reddingshelikopter die het mysterie op wist te lossen nadat het rond 15:00 uur een rennende hond zag. Het meisje werd uiteindelijk gevonden. De twee honden bleken gedurende de uren dat het meisje vermist was, niet van haar zijde te zijn geweken. twitter: https://twitter.com/CWilsonQLD/status/601254467422457856 Opgelucht en dankbaar De familie is opgelucht: “Het was heftig. Ik heb kilomets door de bossen gelopen. Maar het belangrijkste is dat ze is gevonden”, aldus de opgeluchte opa van Dixie. Hij bedankte verder de politie en vrijwilligers die alles in het werk hadden gesteld om zijn kleindochter te vinden. Met Dixie gaat alles goed; ze heeft enkel wat schrammetjes opgelopen. Haar familie omschrijft de jongedame als een avontuurlijk kind. youtube: 8m0aI1NFxw4

Bekijk het volledige artikel op Metro



GERELATEERD NIEUWS

Politie zoekt met 14 agenten, paarden en honden naar vermiste man uit Geldrop

Politie zoekt met honden in naar lichaam vermiste vrouw

Leiden | Speurhonden zoeken naar vermiste Rob Mentink in Cronesteynpark



Sommige bronnen willen hun artikel nog wel eens verwijderen of verplaatsen. Mogelijk kunt u het artikel dan alsnog via Google vinden.






Alle nieuws artikelen over honden die zijn opgenomen op deze website, zijn publiekelijk beschikbaar gesteld middels rss feeds. Welke zijn gepubliceerd op de website van de betreffende nieuwsbronnen. Hondenplaneet.nl is geen eigenaar van deze feed of de content die zich hierin bevindt. Deze website vervult voor u de functie van een zoekmachine op het gebied van nieuws over honden.


Meer nieuws van "Metro":

Hieronder vindt u meer nieuws artikelen van Metro. Een overzicht van alle nieuws artikelen van Metro vindt u hier.

Resultaten 1 - 4 van in totaal 375 artikelen van Metro.

Aandoenlijke kennismaking tussen hond en baby ...

Geplaatst op 30-09-2015 om 23:05 uur.


Hond die tiener het leven redde Dier van het Jaar ...

Geplaatst op 30-09-2015 om 17:28 uur.


Video: Ingemetselde zwangere hond gered ...

Geplaatst op 28-09-2015 om 14:36 uur.


Video: Ernstig verwaarloosde hond herstelt snel ...

Geplaatst op 28-09-2015 om 11:08 uur.


1   2   3   4   5       Volgende