afbeelding hond met oordopjes in menu rechts

Artikel: "Johnny Depp kan tien jaar de bak in om hondjes"

Hieronder vindt u het artikel dat u zoekt. Door op de link te klikken, komt u op de website van de originele bron van het nieuws. Hier vindt u mogelijk nog meer informatie of een uitgebreidere versie van dit artikel.

Johnny Depp kan tien jaar de bak in om hondjes

Bron: Spits. Geplaatst op 26-05-2015 om 08:08 uur.

Het zit Johnny Depp niet mee: er hangt hem een fikse gevangenisstraf van tien jaar boven het hoofd omdat hij zijn twee viervoeters bij zich had in Australië. Dat is volgens Sydney Morning Herald gebleken uit een hoorzitting in de Senaat. Lees ook: Australische douane wil hondjes Johnny Depp dood De acteur had zijn hondjes Pistal en Boo meegenomen toen hij naar Australië ging voor de opnames van de nieuwe Pirates Of The Caribbean-film. Daar had hij echter geen toestemming voor gevraagd aan de Australische autoriteiten. Toen deze hier lucht van kregen dreigden ze de hondjes te doden, waarna Pistol en Boo snel terug naar de Verenigde Staten zijn gevlogen. Piloot Mocht de zaak voor de rechter komen, dan kan de straf oplopen tot tien jaar cel of een maximale boete van 340.000 Australische dollar (243.000 euro). De piloot van het vliegtuig waarmee de honden Australië binnenkwamen kan tot twee jaar cel krijgen.

Bekijk het volledige artikel op Spits



GERELATEERD NIEUWS

Johnny Depp kan 10 jaar krijgen om honden

Johnny Depp ontkent smokkelen hondjes

Johnny Depp: Ik heb mijn hondjes gedood en opgegeten



Sommige bronnen willen hun artikel nog wel eens verwijderen of verplaatsen. Mogelijk kunt u het artikel dan alsnog via Google vinden.






Alle nieuws artikelen over honden die zijn opgenomen op deze website, zijn publiekelijk beschikbaar gesteld middels rss feeds. Welke zijn gepubliceerd op de website van de betreffende nieuwsbronnen. Hondenplaneet.nl is geen eigenaar van deze feed of de content die zich hierin bevindt. Deze website vervult voor u de functie van een zoekmachine op het gebied van nieuws over honden.


Meer nieuws van "Spits":

Hieronder vindt u meer nieuws artikelen van Spits. Een overzicht van alle nieuws artikelen van Spits vindt u hier.

Resultaten 1 - 4 van in totaal 243 artikelen van Spits.

Hond moet voor straf in auto en rijdt een meer in ...

Geplaatst op 30-09-2015 om 10:06 uur.


Marihuana uit de hemel sloopt hondenhok ...

Geplaatst op 29-09-2015 om 15:38 uur.


Video: Man schrikt van hond en verongelukt ...

Geplaatst op 24-09-2015 om 14:40 uur.


Piloot maakt dure omweg om hond te redden ...

Geplaatst op 17-09-2015 om 10:20 uur.


1   2   3   4   5       Volgende