afbeelding jack russel terrier puppy

Artikel: "Vrouw aan hondenriem baart opzien in winkelcentrum"

Hieronder vindt u het artikel dat u zoekt. Door op de link te klikken, komt u op de website van de originele bron van het nieuws. Hier vindt u mogelijk nog meer informatie of een uitgebreidere versie van dit artikel.

Vrouw aan hondenriem baart opzien in winkelcentrum

Bron: Metro. Geplaatst op 26-05-2015 om 21:25 uur.

Een op zijn minst opmerkelijk te noemen liefdespaar baart de afgelopen dagen opzien in Staten Island, één van de vijf stadsdistricten van New York. De 30-jarige Nathan Riely en zijn verloofde (21), die door het leven gaat als 'Xena, Nathan's puppy', vinden hun kinky levensstijl echter de normaalste zaak van de wereld. Het stel, dat elkaar pas twee maanden kent, is net verloofd en ze hebben voor iets anders gekozen dan ringen. "De meeste mensen vinden een ring romantisch, wij totaal niet. Voor ons symboliseren de halsketting en de riem onze liefdesband", aldus Riely tegen de New York Post. Lees ook: Dit stel maakt de meest hilarische verlovingsfoto Lees ook: Onderzoek: vrouw wil meer kinky seks Sinds hun verloving zijn ze al door meerdere mensen op de foto gezet en als snel waren ze onderwerp van gesprek op social media. Verontruste mensen belden zelfs de politie, maar Xenia laat weten alles geheel vrijwillig te doen. "Ik wil al sinds mijn dertiende een puppy zijn. Ik moest alleen iemand zien te vinden die mijn baasje wilde zijn en dat was nog helemaal niet zo makkelijk", zegt de vrouw, die haar nachten doorbrengt in een kooi. "Ik ben gewoon wie ik ben en met Nathan als baasje ben ik gelukkiger dan ooit." Halloween Hun seksleven is volgens beiden normaal. "We houden wel van bandageseks, maar niet in extreme vorm. De manier van leven is voor ons al opwindend genoeg", aldus Xenia, die de term op z'n hondjes persoonlijk een geheel nieuw leven heeft ingeblazen.  Tijdens Halloween staat de bruiloft gepland. Ze zijn niet van plan hun levensstijl daarna aan te passen. "We voelen ons hier het best bij. Zo laten we het."

Bekijk het volledige artikel op Metro



GERELATEERD NIEUWS

Invalide vrouw toegetakeld met hondenriem

Utrecht | Invalide vrouw op hoofd geslagen met hondenriem

Invalide vrouw mishandeld met hondenriem



Sommige bronnen willen hun artikel nog wel eens verwijderen of verplaatsen. Mogelijk kunt u het artikel dan alsnog via Google vinden.






Alle nieuws artikelen over honden die zijn opgenomen op deze website, zijn publiekelijk beschikbaar gesteld middels rss feeds. Welke zijn gepubliceerd op de website van de betreffende nieuwsbronnen. Hondenplaneet.nl is geen eigenaar van deze feed of de content die zich hierin bevindt. Deze website vervult voor u de functie van een zoekmachine op het gebied van nieuws over honden.


Meer nieuws van "Metro":

Hieronder vindt u meer nieuws artikelen van Metro. Een overzicht van alle nieuws artikelen van Metro vindt u hier.

Resultaten 1 - 4 van in totaal 375 artikelen van Metro.

Aandoenlijke kennismaking tussen hond en baby ...

Geplaatst op 30-09-2015 om 23:05 uur.


Hond die tiener het leven redde Dier van het Jaar ...

Geplaatst op 30-09-2015 om 17:28 uur.


Video: Ingemetselde zwangere hond gered ...

Geplaatst op 28-09-2015 om 14:36 uur.


Video: Ernstig verwaarloosde hond herstelt snel ...

Geplaatst op 28-09-2015 om 11:08 uur.


1   2   3   4   5       Volgende