afbeelding labrador in menu rechts

Artikel: "Pastoor zegent zwaar toegetakelde hond voor operatie"

Hieronder vindt u het artikel dat u zoekt. Door op de link te klikken, komt u op de website van de originele bron van het nieuws. Hier vindt u mogelijk nog meer informatie of een uitgebreidere versie van dit artikel.

Pastoor zegent zwaar toegetakelde hond voor operatie

Bron: Metro. Geplaatst op 03-06-2015 om 11:10 uur.

Vorige week verschenen schokkende foto's online van de manier waarop de snuit van een hond was afgeplakt met duck tape. De politie in North Charleston ging op zoek naar de persoon die hiervoor verantwoordelijk was; maandag is een verdachte opgepakt, woensdag wordt het dier geopereerd. Voor de operatie ontving de zwaar verminkte viervoeter de zegen van een pastoor. De 41-jarige William Leonard Dodson werd maandag gearresteerd en beschuldigd van dierenmishandeling. De foto's van de 15 maanden oude gekwelde puppy gingen vorige week viral. Op de foto's was te zien dat de bek van de hond zeer strak was vastgeplakt. Het tape zat zelfs zo strak dat de tong van de hond tussen haar tanden vastzat, waardoor de bloedtoevoer naar haar tong werd afgesneden. twitter: https://twitter.com/WCBD/status/605639147433422848 De zwerfhond, die de naam Caitlyn kreeg, werd op 27 mei gevonden door een buurtbewoner en meegenomen naar de Charleston Animal Society. Werknemers aldaar besloten foto's te maken als bewijsmateriaal. Uit onderzoek bleek dat de tape vermoedelijk al enkele dagen om haar snuit zat. Lees ook: Dierenbeul stopt vishaakjes in worst voor honden Volgens de organisatie zal het te strakke tape blijvende schade tot gevolg hebben. Woensdag liet de organisatie via Facebook weten dat het dier later op deze dag zal worden behandeld door dokter Henri Bianucci, die de afgrijselijke tekenen van de mishandeling zal proberen te verwijderen. Hij zal haar gescheurde lippen behandelen. Het is nog niet zeker of Caitlyn de afgrijselijke mishandeling zal overleven. "Ze kan ernstig verminkt blijven of de grote hoeveelheid dood weefsel kan levensbedreigende complicaties veroorzaken", zei dokter Lucy Fuller eerder tegenover The Daily Mail. Voor de behandeling kwam een pastoor langs om het onschuldige slachtoffer te zegenen. Verder overhandigde hij haar een Saint Christopher-medaille, die haar geluk moet brengen tijdens de operatie.

Bekijk het volledige artikel op Metro



GERELATEERD NIEUWS

Hond met zwaar verwaarloosde vacht voor verzorging meegenomen

Zwaar verwaarloosde hond aangezien voor vloerkleedje

Tilburg | Dierenambulance opgeroepen voor zwaar verwaarloosde hond in Hasselt



Sommige bronnen willen hun artikel nog wel eens verwijderen of verplaatsen. Mogelijk kunt u het artikel dan alsnog via Google vinden.






Alle nieuws artikelen over honden die zijn opgenomen op deze website, zijn publiekelijk beschikbaar gesteld middels rss feeds. Welke zijn gepubliceerd op de website van de betreffende nieuwsbronnen. Hondenplaneet.nl is geen eigenaar van deze feed of de content die zich hierin bevindt. Deze website vervult voor u de functie van een zoekmachine op het gebied van nieuws over honden.


Meer nieuws van "Metro":

Hieronder vindt u meer nieuws artikelen van Metro. Een overzicht van alle nieuws artikelen van Metro vindt u hier.

Resultaten 1 - 4 van in totaal 375 artikelen van Metro.

Aandoenlijke kennismaking tussen hond en baby ...

Geplaatst op 30-09-2015 om 23:05 uur.


Hond die tiener het leven redde Dier van het Jaar ...

Geplaatst op 30-09-2015 om 17:28 uur.


Video: Ingemetselde zwangere hond gered ...

Geplaatst op 28-09-2015 om 14:36 uur.


Video: Ernstig verwaarloosde hond herstelt snel ...

Geplaatst op 28-09-2015 om 11:08 uur.


1   2   3   4   5       Volgende