afbeelding labrador in menu rechts

Artikel: "Mededingingswaakhond onderzoekt klachten over Apple"

Hieronder vindt u het artikel dat u zoekt. Door op de link te klikken, komt u op de website van de originele bron van het nieuws. Hier vindt u mogelijk nog meer informatie of een uitgebreidere versie van dit artikel.

Mededingingswaakhond onderzoekt klachten over Apple

Bron: Spits. Geplaatst op 11-07-2015 om 15:48 uur.

De Amerikaanse mededingingsautoriteit FTC onderzoekt klachten over de manier waarop Apple muziekstreamingsdiensten behandelt. Dat meldt persbureau Reuters. Apple zou concurrenten dwingen een percentage van het abonnementsgeld van gebruikers af te staan. Daarmee schendt het concern de antitrustwetgeving. Het is niet duidelijk wie er heeft geklaagd bij de Federal Trade Commission. Waarschijnlijk gaat het wel om concurrenten van de nieuwe muziekdienst van Apple. Die vinden dat het concern met het beleid de eigen dienst voortrekt. Spotify Spotify is een van de concurrenten die het niet eens is met de regels van Apple. Van het abonnementsgeld moet het concern 30 procent afstaan aan Apple. Volgens Tweakers heeft de Zweedse muziekdienst daarom de prijs verhoogd voor gebruikers die via de iOS-app een abonnement af willen sluiten. Spotify adviseert mensen via de eigen site een abonnement te regelen. Dan hoeven ze de toeslag niet te betalen. Het is overigens nog onduidelijk of de mededingingswaakhond daadwerkelijk overgaat tot een formeel onderzoek.

Bekijk het volledige artikel op Spits



GERELATEERD NIEUWS

Liberia onderzoekt link nieuwe ebolagevallen en hondenvlees

Rijke Chinees koopt twee Apple horloges voor zijn hond

Hond krijgt tweemaal Apple Watch van rijkeluiskind



Sommige bronnen willen hun artikel nog wel eens verwijderen of verplaatsen. Mogelijk kunt u het artikel dan alsnog via Google vinden.






Alle nieuws artikelen over honden die zijn opgenomen op deze website, zijn publiekelijk beschikbaar gesteld middels rss feeds. Welke zijn gepubliceerd op de website van de betreffende nieuwsbronnen. Hondenplaneet.nl is geen eigenaar van deze feed of de content die zich hierin bevindt. Deze website vervult voor u de functie van een zoekmachine op het gebied van nieuws over honden.


Meer nieuws van "Spits":

Hieronder vindt u meer nieuws artikelen van Spits. Een overzicht van alle nieuws artikelen van Spits vindt u hier.

Resultaten 1 - 4 van in totaal 243 artikelen van Spits.

Hond moet voor straf in auto en rijdt een meer in ...

Geplaatst op 30-09-2015 om 10:06 uur.


Marihuana uit de hemel sloopt hondenhok ...

Geplaatst op 29-09-2015 om 15:38 uur.


Video: Man schrikt van hond en verongelukt ...

Geplaatst op 24-09-2015 om 14:40 uur.


Piloot maakt dure omweg om hond te redden ...

Geplaatst op 17-09-2015 om 10:20 uur.


1   2   3   4   5       Volgende