afbeelding jack russel terrier puppy

Artikel: "Knuffel tussen twee honden redt beiden van de dood"

Hieronder vindt u het artikel dat u zoekt. Door op de link te klikken, komt u op de website van de originele bron van het nieuws. Hier vindt u mogelijk nog meer informatie of een uitgebreidere versie van dit artikel.

Knuffel tussen twee honden redt beiden van de dood

Bron: Metro. Geplaatst op 26-07-2015 om 22:04 uur.

Het scheelde niet veel of de twee vrienden Kala and Keira hadden een spuitje gekregen. Er werd namelijk al tijden gezocht naar een onderkomen voor de twee viervoeters, maar geen enkel huis deed zich aan. Dus zat er voor het asiel in Georgia niets anders op dan de twee honden euthanasie te geven. Totdat een hele speciale foto hun redde van dit noodlot. 'Zo bang' Een aantal uur voor ze het spuitje zouden krijgen werd er namelijk een hartbrekende foto van de twee hondjes gedeeld. Op de foto is te zien hoe de twee vrienden elkaar een flinke knuffel geven. De foto werd door het asiel op Facebook geplaatst met een noodoproep erbij. "Ik ben Kala en dit is Keira. We zijn zo bang hier. De mensen van het asiel weten hoe bang we zijn, maar weten ook dat vandaag echt de deadlinedag is. We moeten iemand tegenkomen die ons wil redden!", is te lezen onder het bericht. PLEASE NOTE: THESE PUPS ARE SAFE AND IN ANGELS' CARE IN A FOSTER HOME. THEY HAVE NOT BEEN ADOPTED. To Adopt Kala or... Posted by Angels Among Us Pet Rescue on maandag 20 juli 2015 Lees ook: Knuffelbare hond lijkt precies op een teddybeer Mee naar huis Gelukkig voor de honden deed de noodoproep wonderen: een kersvers baasje kwam naar het asiel gesneld om de honden te redden. Twee uur en zes minuten na de hartverscheurende oproep konden de beesten met hun nieuwe baas mee naar huis. Vanuit hier zijn de twee hondjes op zoek naar een permanent verblijf. twitter: 623900604348395520  

Bekijk het volledige artikel op Metro



GERELATEERD NIEUWS

Salland | Aanhouding na gevecht tussen twee honden in Harderwijk

Hondenuitlaatdrama in Almere, twee honden dood

Maastricht | Nederlands echtpaar redt tienjarig Belgisch meisje van wisse dood na aanval honden



Sommige bronnen willen hun artikel nog wel eens verwijderen of verplaatsen. Mogelijk kunt u het artikel dan alsnog via Google vinden.






Alle nieuws artikelen over honden die zijn opgenomen op deze website, zijn publiekelijk beschikbaar gesteld middels rss feeds. Welke zijn gepubliceerd op de website van de betreffende nieuwsbronnen. Hondenplaneet.nl is geen eigenaar van deze feed of de content die zich hierin bevindt. Deze website vervult voor u de functie van een zoekmachine op het gebied van nieuws over honden.


Meer nieuws van "Metro":

Hieronder vindt u meer nieuws artikelen van Metro. Een overzicht van alle nieuws artikelen van Metro vindt u hier.

Resultaten 1 - 4 van in totaal 375 artikelen van Metro.

Aandoenlijke kennismaking tussen hond en baby ...

Geplaatst op 30-09-2015 om 23:05 uur.


Hond die tiener het leven redde Dier van het Jaar ...

Geplaatst op 30-09-2015 om 17:28 uur.


Video: Ingemetselde zwangere hond gered ...

Geplaatst op 28-09-2015 om 14:36 uur.


Video: Ernstig verwaarloosde hond herstelt snel ...

Geplaatst op 28-09-2015 om 11:08 uur.


1   2   3   4   5       Volgende