afbeelding jack russel terrier puppy

Artikel: "Vermiste hond reist 3000 kilometer in twee jaar"

Hieronder vindt u het artikel dat u zoekt. Door op de link te klikken, komt u op de website van de originele bron van het nieuws. Hier vindt u mogelijk nog meer informatie of een uitgebreidere versie van dit artikel.

Vermiste hond reist 3000 kilometer in twee jaar

Bron: Metro. Geplaatst op 27-07-2015 om 22:46 uur.

De boxer Rocky werd twee jaar geleden als vermist opgegeven. Zijn baasjes zochten stad en land af om de hond terug naar huis te krijgen, maar tevergeefs. Uiteindelijk bleek de zoektocht ook voor niets want Rocky werd wel drieduizend kilometer van huis teruggevonden.  Dierenasiel Er ging twee jaar voorbij voordat er teken van leven van Rocky werd gevonden. De hond werd sinds 2013 vermist en zijn baasjes hadden de moed een beetje opgegeven. ,,Ik had niet verwacht dat ik hem ooit nog zou zien", zegt baasje Brittany Romero tegen AZFamily. Niets bleek minder waar toen de familie een verrassend telefoontje kreeg van een dierenasiel in Elkhart. Ze hadden Rocky in de buurt gevonden.  Posted by Rocky's Journey: One dog, Many people, 1,800 Miles on zondag 26 juli 2015 Succesverhaal Dankzij de hulp van vrijwilligers kon de hond dit keer in drie dagen naar zijn familie terugkeren. Iedereen wilde graag bijdragen aan de thuiskomst van Rocky na zoveel jaar. ,,Geweldig. Ik bedoel, hoe kun je je nu niet geweldig voelen na zo'n succesverhaal", zegt vrijwilliger Sandra Walker, die de hond in haar auto meenam. Posted by Rocky's Journey: One dog, Many people, 1,800 Miles on zondag 26 juli 2015 Lees ook: Baasjes ontwerpen Buddy Bumper voor blinde chihuahua Rocky is inmiddels weer herenigd met zijn dolgelukkige baasjes. Voorlopig laten ze de hond even niet uit het zicht. ,,Hij gaat de gelukkigste hond ooit zijn". 

Bekijk het volledige artikel op Metro



GERELATEERD NIEUWS

Overig | Vermiste hond VS na twee jaar 2.800 kilometer verder gevonden

Vermiste hond na drie jaar terug bij baasje

Emotionele reünie: vermiste hond na drie jaar terug thuis



Sommige bronnen willen hun artikel nog wel eens verwijderen of verplaatsen. Mogelijk kunt u het artikel dan alsnog via Google vinden.






Alle nieuws artikelen over honden die zijn opgenomen op deze website, zijn publiekelijk beschikbaar gesteld middels rss feeds. Welke zijn gepubliceerd op de website van de betreffende nieuwsbronnen. Hondenplaneet.nl is geen eigenaar van deze feed of de content die zich hierin bevindt. Deze website vervult voor u de functie van een zoekmachine op het gebied van nieuws over honden.


Meer nieuws van "Metro":

Hieronder vindt u meer nieuws artikelen van Metro. Een overzicht van alle nieuws artikelen van Metro vindt u hier.

Resultaten 1 - 4 van in totaal 375 artikelen van Metro.

Aandoenlijke kennismaking tussen hond en baby ...

Geplaatst op 30-09-2015 om 23:05 uur.


Hond die tiener het leven redde Dier van het Jaar ...

Geplaatst op 30-09-2015 om 17:28 uur.


Video: Ingemetselde zwangere hond gered ...

Geplaatst op 28-09-2015 om 14:36 uur.


Video: Ernstig verwaarloosde hond herstelt snel ...

Geplaatst op 28-09-2015 om 11:08 uur.


1   2   3   4   5       Volgende