afbeelding hond met oordopjes in menu rechts

Artikel: "Vrouw (22) wurgt hond met duct tape"

Hieronder vindt u het artikel dat u zoekt. Door op de link te klikken, komt u op de website van de originele bron van het nieuws. Hier vindt u mogelijk nog meer informatie of een uitgebreidere versie van dit artikel.

Vrouw (22) wurgt hond met duct tape

Bron: Spits. Geplaatst op 02-08-2015 om 09:31 uur.

Een 22-jarige vrouw uit Groot-Brittannië is veroordeeld tot een celstraf van vier maanden nadat ze haar hond Beau wurgde met duct tape en de staffordshire-bulterriër vervolgens begroef in haar achtertuin. Lees ook: Amerikaan bijt hond huisgenoot dood Hayley Cowan uit Wigan had een historie met dierenmishandeling, haar hond was enkele uren nog bij haar weggehaald door de Royal Society for the Prevention of Cruelty to Animals (RSPCA), de Engelse equivalent van onze Dierenbescherming. De RSPCA verdacht de vrouw ervan dat ze Beau schopte. Weggelopen Nadat ze beloofde dat ze haar hond geen kwaad meer zou doen, kreeg ze Beau terug. Het huisdier was koud terug thuis, of Cowan wurgde de viervoeter met duct tape en begroef het lijk. Tegen de RPSCA vertelde ze dat Beau was weggelopen. Buren viel echter het versgegraven graf in de tuin op. Toen zij een kijkje gingen nemen, vonden ze het lijk van de hond en waarschuwden de politie.  Lees ook: Naakte man wurgt hond in Miami Naast dat de 22-jarige Engelse vier maanden de bak in moet kreeg ze ook een boete van 500 Pond en is het haar door de rechter verboden ooit nog huisdieren te nemen.

Bekijk het volledige artikel op Spits



GERELATEERD NIEUWS

Vrouw (22) vermoordt eigen hond met duct tape

Vrouw en hond aangereden in Beverwijk

2,5 jaar cel en 35.000 euro schadevergoeding na doodrijden vrouw met hond in Enschede



Sommige bronnen willen hun artikel nog wel eens verwijderen of verplaatsen. Mogelijk kunt u het artikel dan alsnog via Google vinden.






Alle nieuws artikelen over honden die zijn opgenomen op deze website, zijn publiekelijk beschikbaar gesteld middels rss feeds. Welke zijn gepubliceerd op de website van de betreffende nieuwsbronnen. Hondenplaneet.nl is geen eigenaar van deze feed of de content die zich hierin bevindt. Deze website vervult voor u de functie van een zoekmachine op het gebied van nieuws over honden.


Meer nieuws van "Spits":

Hieronder vindt u meer nieuws artikelen van Spits. Een overzicht van alle nieuws artikelen van Spits vindt u hier.

Resultaten 1 - 4 van in totaal 243 artikelen van Spits.

Hond moet voor straf in auto en rijdt een meer in ...

Geplaatst op 30-09-2015 om 10:06 uur.


Marihuana uit de hemel sloopt hondenhok ...

Geplaatst op 29-09-2015 om 15:38 uur.


Video: Man schrikt van hond en verongelukt ...

Geplaatst op 24-09-2015 om 14:40 uur.


Piloot maakt dure omweg om hond te redden ...

Geplaatst op 17-09-2015 om 10:20 uur.


1   2   3   4   5       Volgende