afbeelding jack russel terrier puppy

Artikel: "Knuffelende honden in onesies zijn internethit"

Hieronder vindt u het artikel dat u zoekt. Door op de link te klikken, komt u op de website van de originele bron van het nieuws. Hier vindt u mogelijk nog meer informatie of een uitgebreidere versie van dit artikel.

Knuffelende honden in onesies zijn internethit

Bron: Metro. Geplaatst op 02-08-2015 om 15:57 uur.

Foto's van de twee honden Darren and Phillip gaan momenteel het hele internet over. De hondjes zijn een enorme sensatie op het wereldwijde web, omdat ze zo ontzettend schattig zijn.  Onafscheidelijk Ze staan ook wel bekend als de Blueboys, deze twee vrienden. Ze kleden zich het allerliefste in een onesie en wanneer ze gaan slapen kruipen ze zo dicht mogelijk tegen elkaar aan. Bazin Jennifer McLean begon met het maken van foto's van het stel toen ze zag hoe heerlijk ze met elkaar lagen te knuffelen. Aan Mirror Online vertelt ze over hoe de populariteit van haar twee honden al snel steeg via internet. „Ik maakte een foto waarop de Darren en Philip iets schattigs deden en plaatste het dan op Facebook. Altijd hoorde ik van mijn vrienden 'Hoe doe je dat toch, hoe krijg je ze zover?', maar ze zijn gewoon heel lief en onafscheidelijk van elkaar. instagram: 5HTEJKLPtW instagram: 4at74TrPrG   Onesie Omdat de foto's van de twee honden het zo goed deden op Facebook, besloot Jennifer een Instagramaccount te maken. Hierop deelt ze foto's van haar honden terwijl ze in een onesie lekker comfortabel liggen te zijn. „Het was in eerste instantie niet mijn idee om ze bekend te maken door het dragen van een pyjama, maar ze vinden het gewoon zo heerlijk ze te dragen." instagram: 3k5n8ALPk7 instagram: 3cWA_qrPu   Lees ook: Baas kan ontvoerde hond na 7 jaar weer knuffelen Vooroordeel De twee honden zijn van het ras Staffordshire-bulterriër, in de volksmond ook wel 'Staffies'. De honden staan niet persé bekend om hun schattigheid en dat vindt Jennifer volledig onterecht. „Met het delen van de foto's hoop ik dat iedereen zijn vooroordeel over staffies een beetje bijstelt. Ze kunnen echt heel lief zijn." instagram: 5ptsEyLPmv instagram: 5ebhzVLPv5  

Bekijk het volledige artikel op Metro



GERELATEERD NIEUWS

Deze honden zijn even vergeten hoe het moet

Overig | Deze honden zijn te moe

Superster John Legend trouwt zijn twee honden



Sommige bronnen willen hun artikel nog wel eens verwijderen of verplaatsen. Mogelijk kunt u het artikel dan alsnog via Google vinden.






Alle nieuws artikelen over honden die zijn opgenomen op deze website, zijn publiekelijk beschikbaar gesteld middels rss feeds. Welke zijn gepubliceerd op de website van de betreffende nieuwsbronnen. Hondenplaneet.nl is geen eigenaar van deze feed of de content die zich hierin bevindt. Deze website vervult voor u de functie van een zoekmachine op het gebied van nieuws over honden.


Meer nieuws van "Metro":

Hieronder vindt u meer nieuws artikelen van Metro. Een overzicht van alle nieuws artikelen van Metro vindt u hier.

Resultaten 1 - 4 van in totaal 375 artikelen van Metro.

Aandoenlijke kennismaking tussen hond en baby ...

Geplaatst op 30-09-2015 om 23:05 uur.


Hond die tiener het leven redde Dier van het Jaar ...

Geplaatst op 30-09-2015 om 17:28 uur.


Video: Ingemetselde zwangere hond gered ...

Geplaatst op 28-09-2015 om 14:36 uur.


Video: Ernstig verwaarloosde hond herstelt snel ...

Geplaatst op 28-09-2015 om 11:08 uur.


1   2   3   4   5       Volgende