afbeelding jack russel terrier puppy

Artikel: "Franse politie vindt levend begraven hond"

Hieronder vindt u het artikel dat u zoekt. Door op de link te klikken, komt u op de website van de originele bron van het nieuws. Hier vindt u mogelijk nog meer informatie of een uitgebreidere versie van dit artikel.

Franse politie vindt levend begraven hond

Bron: Metro. Geplaatst op 06-08-2015 om 13:51 uur.

De politie in Frankrijk heeft een vreselijke vondst gedaan. Nadat een voorbijganger foto's op facebook zette, vonden agenten een hond die tot aan haar kop was ingegraven in de aarde. Hier lorsque que je promenais déesse avec une amie et alors que nous nous apprêtions a finir la promenade, nous dé... Posted by Pedro Dinis on Sunday, August 2, 2015 Ingegraven De Franse Mastiff werd zaterdag gevonden in Parijs, bijna helemaal ingegraven en vastgeketend aan een zak aarde die moest voorkomen dat het beestje weg kon komen. ,,De hond was bijna niet te zien door de hoeveelheid aarde die over haar heen was gegooid”, herinnert de vinder zich in zijn bericht. Uitgedroogd Nadat de alarmdiensten waren gebeld kon de trouwe viervoeter worden bevrijd. Het teefje was in shock en uitgedroogd en gezien haar leeftijd is het volgens de politie onwaarschijnlijk dat de hond zelf weg was gekomen. ,,De hond is meer dan tien jaar oud en heeft artritis, dus ze zou zichzelf nooit zelf hebben kunnen bevrijden”, aldus een bron dichtbij het onderzoek tegenover Metro UK. Lees ook: Baas kan ontvoerde hond na 7 jaar weer knuffelen Eigenaar De eigenaar van de hond is opgepakt, maar hij ontkent de hond te hebben begraven. Hij kan voor twee jaar de cel indraaien voor dierenmishandeling en moet waarschijnlijk een boete van 30.000 euro betalen. Inmiddels is er een online petitie gestart om de eigenaar de maximale straf te laten krijgen. Al meer dan 135.000 mensen hebben hun handtekening gezet.  twitter: 629199370160881664  

Bekijk het volledige artikel op Metro



GERELATEERD NIEUWS

Hond levend begraven door Fransman

Fransman begraaft zijn hond levend

Studenten redden levend begraven pups



Sommige bronnen willen hun artikel nog wel eens verwijderen of verplaatsen. Mogelijk kunt u het artikel dan alsnog via Google vinden.






Alle nieuws artikelen over honden die zijn opgenomen op deze website, zijn publiekelijk beschikbaar gesteld middels rss feeds. Welke zijn gepubliceerd op de website van de betreffende nieuwsbronnen. Hondenplaneet.nl is geen eigenaar van deze feed of de content die zich hierin bevindt. Deze website vervult voor u de functie van een zoekmachine op het gebied van nieuws over honden.


Meer nieuws van "Metro":

Hieronder vindt u meer nieuws artikelen van Metro. Een overzicht van alle nieuws artikelen van Metro vindt u hier.

Resultaten 1 - 4 van in totaal 375 artikelen van Metro.

Aandoenlijke kennismaking tussen hond en baby ...

Geplaatst op 30-09-2015 om 23:05 uur.


Hond die tiener het leven redde Dier van het Jaar ...

Geplaatst op 30-09-2015 om 17:28 uur.


Video: Ingemetselde zwangere hond gered ...

Geplaatst op 28-09-2015 om 14:36 uur.


Video: Ernstig verwaarloosde hond herstelt snel ...

Geplaatst op 28-09-2015 om 11:08 uur.


1   2   3   4   5       Volgende