afbeelding hond met oordopjes in menu rechts

Artikel: "Meisje (1) vindt beste vriend in hond met 3 poten"

Hieronder vindt u het artikel dat u zoekt. Door op de link te klikken, komt u op de website van de originele bron van het nieuws. Hier vindt u mogelijk nog meer informatie of een uitgebreidere versie van dit artikel.

Meisje (1) vindt beste vriend in hond met 3 poten

Bron: Metro. Geplaatst op 06-08-2015 om 14:44 uur.

Gedeelde smart is halve smart, moeten de ouders van de 1-jarige Ella Page hebben gedacht. Ze vonden het perfecte vriendje voor hun dochtertje, die het al sinds haar geboorte moet doen met één armpje. Vriendschap Hondje Snowy heeft namelijk maar drie pootjes en is bovendien net zo oud als Ella. Toen moeder Brooke het hondje op internet zag, twijfelde ze geen moment. ,,Mijn hart sloeg even over toen ik Snowy op internet zag staan", vertelt ze aan de Daily Mail. ,,Ze zijn ongeveer even oud dus ze hebben een lange vriendschap voor de boeg.” Maatjes Ella is geboren met maar één arm, omdat haar armpje bij de bevalling klem kwam te zitten in de navelstreng. Snowy heeft zijn handicap wat korter, zijn vierde pootje werd recent geamputeerd. Inmiddels is Snowy een volwaardig lid van de familie en zijn Ellie en Snowy de dikste maatjes. Lees ook: Bulldog met half lichaam is schattigste hond ,,Ik merk dat Snowy elke ochtend eerst naar Ella rent, voordat hij ons gedag zegt. Ze hebben een bijzondere band, het is mooi om dat te zien. Het is een wereld van verschil voor Ella", aldus Brooke. Trying to warm up with a mid morning play!  Posted by The Escapades of Ella and Snowy on woensdag 5 augustus 2015 Zelfvertrouwen Volgens Brooke is de vriendschap tussen de peuter en het hondje dan ook enorm waardevol voor Ella. ,,Ik weet zeker dat Snowy Ella het zelfvertrouwen geeft dat ze nodig heeft. Als ze een keer een slechte dag heeft of zich beseft dat ze anders is dan andere kinderen, heeft ze altijd Snowy nog.” Put them both together and we have the perfect pair! This is a friendship Ella will remember and thrive off for the rest... Posted by The Escapades of Ella and Snowy on zondag 2 augustus 2015  

Bekijk het volledige artikel op Metro



GERELATEERD NIEUWS

Meisje vindt vermiste hond gekookt terug

Beste vrienden hond en kat doen dagelijkse wandeling

Overig | Amelia vindt zichzelf de beste hond van de wereld



Sommige bronnen willen hun artikel nog wel eens verwijderen of verplaatsen. Mogelijk kunt u het artikel dan alsnog via Google vinden.






Alle nieuws artikelen over honden die zijn opgenomen op deze website, zijn publiekelijk beschikbaar gesteld middels rss feeds. Welke zijn gepubliceerd op de website van de betreffende nieuwsbronnen. Hondenplaneet.nl is geen eigenaar van deze feed of de content die zich hierin bevindt. Deze website vervult voor u de functie van een zoekmachine op het gebied van nieuws over honden.


Meer nieuws van "Metro":

Hieronder vindt u meer nieuws artikelen van Metro. Een overzicht van alle nieuws artikelen van Metro vindt u hier.

Resultaten 1 - 4 van in totaal 375 artikelen van Metro.

Aandoenlijke kennismaking tussen hond en baby ...

Geplaatst op 30-09-2015 om 23:05 uur.


Hond die tiener het leven redde Dier van het Jaar ...

Geplaatst op 30-09-2015 om 17:28 uur.


Video: Ingemetselde zwangere hond gered ...

Geplaatst op 28-09-2015 om 14:36 uur.


Video: Ernstig verwaarloosde hond herstelt snel ...

Geplaatst op 28-09-2015 om 11:08 uur.


1   2   3   4   5       Volgende