afbeelding jack russel terrier puppy

Artikel: "Zijdewindse vrouw wanhopig op zoek naar hond"

Hieronder vindt u het artikel dat u zoekt. Door op de link te klikken, komt u op de website van de originele bron van het nieuws. Hier vindt u mogelijk nog meer informatie of een uitgebreidere versie van dit artikel.

Zijdewindse vrouw wanhopig op zoek naar hond

Bron: Metro. Geplaatst op 18-08-2015 om 20:20 uur.

Trudy van der Meer is wanhopig op zoek naar haar vermiste hondje Jacky. Ze looft 1000 euro uit voor de persoon met de gouden tip. Dat meldt RTV N-H. Buren en kennissen zijn al drie dagen op zoek naar het kleine zwarte hondje. „Ik was op vakantie toen ik hoorde dat ze was weggelopen. Ik kwam gelijk terug om haar te zoeken. We zijn nu dag en nacht in touw," aldus Van der Meer. Jacky verbleef bij Van der Meers zus. Lees ook: Brandweermannen redden hond uit benarde situatie Het hondje is maandagmiddag voor het laatst gezien tussen Zijdewind en De Weel. „Jaag haar niet op, want ze is zó snel: je wint het nooit van haar. Het beste is om haar te lokken." Hondenmand Van der Meer heeft een hondenmand voor het huis van haar zus neergezet. „Daar zitten brokjes in en kleren van mij. Misschien ruikt ze m'n geur. Ze was altijd bij me. Ze was gewoon ons gezinslid. Ik mis haar."  Voor tips kunt je bellen naar Trudy op 06-31049794 of naar haar zus Marjan op 06-53866552. „Geen bedrag is hoog genoeg om haar weer bij ons te hebben."

Bekijk het volledige artikel op MetroGERELATEERD NIEUWS

Oudere vrouw belandt met auto op de kop in Boxtel tijdens zoektocht naar weggelopen hond

Vrouw slaat met auto over de kop in Boxtel tijdens zoektocht naar hond

Maastricht | Maastrichtse familie al anderhalve week op zoek naar hond met een gebroken pootjeSommige bronnen willen hun artikel nog wel eens verwijderen of verplaatsen. Mogelijk kunt u het artikel dan alsnog via Google vinden.


Alle nieuws artikelen over honden die zijn opgenomen op deze website, zijn publiekelijk beschikbaar gesteld middels rss feeds. Welke zijn gepubliceerd op de website van de betreffende nieuwsbronnen. Hondenplaneet.nl is geen eigenaar van deze feed of de content die zich hierin bevindt. Deze website vervult voor u de functie van een zoekmachine op het gebied van nieuws over honden.


Meer nieuws van "Metro":

Hieronder vindt u meer nieuws artikelen van Metro. Een overzicht van alle nieuws artikelen van Metro vindt u hier.

Resultaten 1 - 4 van in totaal 375 artikelen van Metro.

Aandoenlijke kennismaking tussen hond en baby ...

Geplaatst op 30-09-2015 om 23:05 uur.


Hond die tiener het leven redde Dier van het Jaar ...

Geplaatst op 30-09-2015 om 17:28 uur.


Video: Ingemetselde zwangere hond gered ...

Geplaatst op 28-09-2015 om 14:36 uur.


Video: Ernstig verwaarloosde hond herstelt snel ...

Geplaatst op 28-09-2015 om 11:08 uur.


1   2   3   4   5       Volgende