afbeelding labrador in menu rechts

Artikel: "Zeewolde - Proef mislukt, geen hondenpoepbakken"

Hieronder vindt u het artikel dat u zoekt. Door op de link te klikken, komt u op de website van de originele bron van het nieuws. Hier vindt u mogelijk nog meer informatie of een uitgebreidere versie van dit artikel.

Zeewolde - Proef mislukt, geen hondenpoepbakken

Bron: Omroep Flevoland. Geplaatst op 01-09-2015 om 20:18 uur.

Er komen geen speciale bakken voor hondenpoep in Zeewolde. Het college van burgemeester en wethouders heeft dat besloten na een proef in de wijk Horsterveld. Daar waren acht afvalbakken geplaatst waar mensen tijdens het uitlaten de uitwerpselen van hun hond in konden gooien. Op basis van een evaluatie van de proef concludeert het college dat het niet zinvol is om deze bakken in heel Zeewolde te plaatsen. De bakken werden wel gebruikt, maar het legen kost geld en volgens de gemeente is de...

Bekijk het volledige artikel op Omroep FlevolandGERELATEERD NIEUWS

Alphen | Geen bordjes of speciale hondenpoepbakken in Kaag en Braassem

Zeewolde - Voorlopig geen boetes voor loslopende honden

Hattem | Proef met hondenpoepbakken in HattemSommige bronnen willen hun artikel nog wel eens verwijderen of verplaatsen. Mogelijk kunt u het artikel dan alsnog via Google vinden.


Alle nieuws artikelen over honden die zijn opgenomen op deze website, zijn publiekelijk beschikbaar gesteld middels rss feeds. Welke zijn gepubliceerd op de website van de betreffende nieuwsbronnen. Hondenplaneet.nl is geen eigenaar van deze feed of de content die zich hierin bevindt. Deze website vervult voor u de functie van een zoekmachine op het gebied van nieuws over honden.


Meer nieuws van "Omroep Flevoland":

Hieronder vindt u meer nieuws artikelen van Omroep Flevoland. Een overzicht van alle nieuws artikelen van Omroep Flevoland vindt u hier.

Resultaten 1 - 4 van in totaal 43 artikelen van Omroep Flevoland.

Almere - Twee honden dood door Franse hartworm ...

Geplaatst op 26-08-2015 om 12:10 uur.


Lelystad - Controleurs hondenbelasting weer op pad ...

Geplaatst op 17-08-2015 om 17:20 uur.


Zeewolde - Agressieve vos was niet hondsdol ...

Geplaatst op 17-08-2015 om 10:44 uur.


Almere - Honden maken plaats voor blootlopers ...

Geplaatst op 14-07-2015 om 12:02 uur.


1   2   3   4   5       Volgende