afbeelding jack russel terrier puppy

Artikel: "Almere - Twee honden dood door Franse hartworm"

Hieronder vindt u het artikel dat u zoekt. Door op de link te klikken, komt u op de website van de originele bron van het nieuws. Hier vindt u mogelijk nog meer informatie of een uitgebreidere versie van dit artikel.

Almere - Twee honden dood door Franse hartworm

Bron: Omroep Flevoland. Geplaatst op 26-08-2015 om 12:10 uur.

De afgelopen maanden zijn er in Almere twee honden doodgegaan door een Franse hartworm. Dat meldt de Dierenkliniek Almere Buiten. Volgens de dierenarts is dit opvallend veel en daarom roept de kliniek hondenbezitters op de beesten vaker te ontwormen. De hartworm is een dunne worm die leeft in de kleine bloedvaten van de longen. Honden kunnen ze krijgen door het eten van slakken en ontlasting van andere honden. Door de worm worden ze sloom, mager, benauwd en kunnen ze longontsteking krijgen. Als...

Bekijk het volledige artikel op Omroep FlevolandGERELATEERD NIEUWS

Hondenuitlaatdrama in Almere, twee honden dood

Knuffel tussen twee honden redt beiden van de dood

Vrouw gewond na aanval door twee honden in HeemstedeSommige bronnen willen hun artikel nog wel eens verwijderen of verplaatsen. Mogelijk kunt u het artikel dan alsnog via Google vinden.


Alle nieuws artikelen over honden die zijn opgenomen op deze website, zijn publiekelijk beschikbaar gesteld middels rss feeds. Welke zijn gepubliceerd op de website van de betreffende nieuwsbronnen. Hondenplaneet.nl is geen eigenaar van deze feed of de content die zich hierin bevindt. Deze website vervult voor u de functie van een zoekmachine op het gebied van nieuws over honden.


Meer nieuws van "Omroep Flevoland":

Hieronder vindt u meer nieuws artikelen van Omroep Flevoland. Een overzicht van alle nieuws artikelen van Omroep Flevoland vindt u hier.

Resultaten 1 - 4 van in totaal 43 artikelen van Omroep Flevoland.

Zeewolde - Proef mislukt, geen hondenpoepbakken ...

Geplaatst op 01-09-2015 om 20:18 uur.


Lelystad - Controleurs hondenbelasting weer op pad ...

Geplaatst op 17-08-2015 om 17:20 uur.


Zeewolde - Agressieve vos was niet hondsdol ...

Geplaatst op 17-08-2015 om 10:44 uur.


Almere - Honden maken plaats voor blootlopers ...

Geplaatst op 14-07-2015 om 12:02 uur.


1   2   3   4   5       Volgende