afbeelding jack russel terrier puppy

Artikel: "Dwayne The Rock Johnson redt puppies van verdrinking"

Hieronder vindt u het artikel dat u zoekt. Door op de link te klikken, komt u op de website van de originele bron van het nieuws. Hier vindt u mogelijk nog meer informatie of een uitgebreidere versie van dit artikel.

Dwayne The Rock Johnson redt puppies van verdrinking

Bron: Spits. Geplaatst op 09-09-2015 om 08:46 uur.

Dwayne “The Rock” Johnson heeft zich een even ambitieus als onmogelijk project op de hals gehaald. Een remake van de legendarische serie Baywatch, in filmvorm. Zeker gezien het feit dat Pamela Anderson al aangaf nog niet heel enthousiast te zijn een beste klus. Lees ook: 'Pamela Anderson niet blij met Baywatch-film' Dat het (met of zonder rood zwembroekje) redden van mens of dier in ieder geval wel aan hem besteed is liet hij gisteren zien. De acteur en spierbonk had zijn net gekochte dotjes van Franse bulldogs voor het eerst losgelaten in z'n achtertuin om te wennen aan hun nieuwe thuis. Dat nieuwe thuis zinde Brutus (rechts) en Hobbs waarschijnlijk maar niets, want de twee puppies zetten het volgend Dwayne direct op een sprinten, zo het zwembad in. Hobbs kon zich al spartelend nog even bovenhouden, maar kleine Brutus zonk volgens z'n baasje direct richting het diepe. Het superheldeninstinct van The Rock twijfelde geen seconde, en sprong er met kleren en al achteraan. Op tijd, want met Brutus en Hobbs gaat het alweer prima. Met de smartphone van The Rock iets minder. “Mocht je ooit je honden van de verdrinkingsdood moeten redden, probeer dan eerst je telefoon in veiligheid te brengen”, zegt hij. “Houd 'm in ieder geval niet in je zak, zoals ik deed.” instagram: 7WKo6fIh2Y  

Bekijk het volledige artikel op SpitsGERELATEERD NIEUWS

The Rock deelt vertederende filmpjes van luie puppies

Algemeen | Puppy Dwayne Johnson overleden na eten van giftige paddenstoel

Dierenpolitie redt elf verwaarloosde puppiesSommige bronnen willen hun artikel nog wel eens verwijderen of verplaatsen. Mogelijk kunt u het artikel dan alsnog via Google vinden.


Alle nieuws artikelen over honden die zijn opgenomen op deze website, zijn publiekelijk beschikbaar gesteld middels rss feeds. Welke zijn gepubliceerd op de website van de betreffende nieuwsbronnen. Hondenplaneet.nl is geen eigenaar van deze feed of de content die zich hierin bevindt. Deze website vervult voor u de functie van een zoekmachine op het gebied van nieuws over honden.


Meer nieuws van "Spits":

Hieronder vindt u meer nieuws artikelen van Spits. Een overzicht van alle nieuws artikelen van Spits vindt u hier.

Resultaten 1 - 4 van in totaal 243 artikelen van Spits.

Hond moet voor straf in auto en rijdt een meer in ...

Geplaatst op 30-09-2015 om 10:06 uur.


Marihuana uit de hemel sloopt hondenhok ...

Geplaatst op 29-09-2015 om 15:38 uur.


Video: Man schrikt van hond en verongelukt ...

Geplaatst op 24-09-2015 om 14:40 uur.


Piloot maakt dure omweg om hond te redden ...

Geplaatst op 17-09-2015 om 10:20 uur.


1   2   3   4   5       Volgende