afbeelding hond met oordopjes in menu rechts

Artikel: "Hond waakt week lang bij in put gevallen soortgenoot"

Hieronder vindt u het artikel dat u zoekt. Door op de link te klikken, komt u op de website van de originele bron van het nieuws. Hier vindt u mogelijk nog meer informatie of een uitgebreidere versie van dit artikel.

Hond waakt week lang bij in put gevallen soortgenoot

Bron: Metro. Geplaatst op 18-09-2015 om 10:10 uur.

Hoeveel zou jij overhebben voor een vriend die in een put is gevallen en er niet uit kan komen? De viervoeter in dit verhaal bewees in ieder geval dat hij het predicaat 'trouwe viervoeter' dubbel en dwars heeft verdiend. Hij bleef een week lang bij zijn in de put gevallen hondenvriend waken. Overdag ging hij op zoek naar hulp. Regenput De Basset hound Phoebe was in een regenput gevallen en kon daar niet op eigen kracht uitkomen. Tillie besloot elke nacht bij zijn vriend te blijven en ging er alleen overdag op uit om hulp te zoeken. Lees ook: Duo waakt minutenlang over hond in stromende regen De dierenreddingsorganisatie Vashon Island Pet Protectors plaatste foto's van de vermiste honden op hun Facebookpagina. Op 14 september kregen ze een telefoontje van iemand die telkens een hond op zijn terrein zag lopen. Op basis van die tip gingen vrijwilligers daar een kijkje nemen. Koud en hongerig Een zoektocht naar de dieren had al snel resultaat. Een keer 'Tillie' roepen, was voldoende om een reactie te krijgen in de vorm van een blaf. Een paar minuten later zagen ze Tillie met haar kop op de rand van de regenput liggen. In die put lag Phoebe. Lees ook: Hond waakt over aangereden vriend De twee viervoeters waren koud en hongerig, maar zijn inmiddels al aardig opgeknapt.     MISSING DOGS FOUND!!! HOORAY FOR TILLIE...and a HUGE HANKIE ALERT. We are overjoyed to report that after being missing... Posted by Vashon Island Pet Protectors (www.vipp.org) on maandag 14 september 2015 Ontvang 2x per week positief nieuws met de Metro Good Vibes-nieuwsbrief!

Bekijk het volledige artikel op MetroGERELATEERD NIEUWS

Vrouw uit Hengelo woont week lang in bos om hond Becky terug te vinden

Hond houdt week de wacht bij andere hond in put

Hond wacht een week bij vriend in de putSommige bronnen willen hun artikel nog wel eens verwijderen of verplaatsen. Mogelijk kunt u het artikel dan alsnog via Google vinden.


Alle nieuws artikelen over honden die zijn opgenomen op deze website, zijn publiekelijk beschikbaar gesteld middels rss feeds. Welke zijn gepubliceerd op de website van de betreffende nieuwsbronnen. Hondenplaneet.nl is geen eigenaar van deze feed of de content die zich hierin bevindt. Deze website vervult voor u de functie van een zoekmachine op het gebied van nieuws over honden.


Meer nieuws van "Metro":

Hieronder vindt u meer nieuws artikelen van Metro. Een overzicht van alle nieuws artikelen van Metro vindt u hier.

Resultaten 1 - 4 van in totaal 375 artikelen van Metro.

Aandoenlijke kennismaking tussen hond en baby ...

Geplaatst op 30-09-2015 om 23:05 uur.


Hond die tiener het leven redde Dier van het Jaar ...

Geplaatst op 30-09-2015 om 17:28 uur.


Video: Ingemetselde zwangere hond gered ...

Geplaatst op 28-09-2015 om 14:36 uur.


Video: Ernstig verwaarloosde hond herstelt snel ...

Geplaatst op 28-09-2015 om 11:08 uur.


1   2   3   4   5       Volgende