afbeelding jack russel terrier puppy

Artikel: "Zeewolde - Puppy overleden na eten worst met rattengif"

Hieronder vindt u het artikel dat u zoekt. Door op de link te klikken, komt u op de website van de originele bron van het nieuws. Hier vindt u mogelijk nog meer informatie of een uitgebreidere versie van dit artikel.

Zeewolde - Puppy overleden na eten worst met rattengif

Bron: Omroep Flevoland. Geplaatst op 02-06-2014 om 21:34 uur.

Een jonge hond die langs de Spiekweg in Zeewolde worst met rattengif heeft gegeten, is overleden. De 10 maanden oude puppy heeft volgens haar baas gevochten voor haar leven, maar het gif was te sterk. Twee andere honden die ook onwel werden, konden de gifworst weer uitbraken. Zeewolde is sinds vrijdag in de ban van een dierenhater die worsten met rattengif heeft neergelegd in de buurt van het hondenbos, de Schokker en de Spiekweg. Dierenartsenpraktijk Flevoland waarschuwt hondenbezitters voor de...

Bekijk het volledige artikel op Omroep FlevolandGERELATEERD NIEUWS

Algemeen | Puppy Dwayne Johnson overleden na eten van giftige paddenstoel

The Rock verdrietig om overleden puppy

Puppy tegen de grond gegooid en overleden in HapertSommige bronnen willen hun artikel nog wel eens verwijderen of verplaatsen. Mogelijk kunt u het artikel dan alsnog via Google vinden.


Alle nieuws artikelen over honden die zijn opgenomen op deze website, zijn publiekelijk beschikbaar gesteld middels rss feeds. Welke zijn gepubliceerd op de website van de betreffende nieuwsbronnen. Hondenplaneet.nl is geen eigenaar van deze feed of de content die zich hierin bevindt. Deze website vervult voor u de functie van een zoekmachine op het gebied van nieuws over honden.


Meer nieuws van "Omroep Flevoland":

Hieronder vindt u meer nieuws artikelen van Omroep Flevoland. Een overzicht van alle nieuws artikelen van Omroep Flevoland vindt u hier.

Resultaten 1 - 4 van in totaal 43 artikelen van Omroep Flevoland.

Zeewolde - Proef mislukt, geen hondenpoepbakken ...

Geplaatst op 01-09-2015 om 20:18 uur.


Almere - Twee honden dood door Franse hartworm ...

Geplaatst op 26-08-2015 om 12:10 uur.


Lelystad - Controleurs hondenbelasting weer op pad ...

Geplaatst op 17-08-2015 om 17:20 uur.


Zeewolde - Agressieve vos was niet hondsdol ...

Geplaatst op 17-08-2015 om 10:44 uur.


1   2   3   4   5       Volgende