afbeelding hond met oordopjes in menu rechts

Artikel: "Honden gaan snoetballen tijdens WK"

Hieronder vindt u het artikel dat u zoekt. Door op de link te klikken, komt u op de website van de originele bron van het nieuws. Hier vindt u mogelijk nog meer informatie of een uitgebreidere versie van dit artikel.

Honden gaan snoetballen tijdens WK

Bron: ANP Pers support. Geplaatst op 07-06-2014 om 12:52 uur.

Prins Petfoods laat honden tijdens de WK-zomer niet voetballen, maar snoetballen. Het in 100% natuurlijke honden- en kattenvoeding gespecialiseerde familiebedrijf in Veenendaal bedacht Prins snoetbal, een spel waarbij de hond een speciale lichtgewicht voetbal met zijn snuit naar zijn baas leert rollen.

Prins heeft een speciaal WK-pakket gemaakt met daarin onder meer een bal en een instructieboekje hoe snoetbal te spelen. Onder het motto 'Hup, honden, hup!' gaan diverse hondenscholen met snoetbal meedoen, zodat baas en hond kunnen ervaren hoe leuk het is om samen actief te zijn.

Het Prins snoetbal WK-pakket is voor iedereen te bestellen via www.prinspetfoods.nl , van ieder verkocht pakket gaat vijf euro naar Stichting ZorgDier.

Bekijk het volledige artikel op ANP Pers support



GERELATEERD NIEUWS

Brabantse boswachters gaan strenger controleren op loslopende honden

Gevarieerd programma tijdens Honden Doe Dag Wijbosch

Salland | Oudere vrouw mishandeld tijdens uitlaten van honden



Sommige bronnen willen hun artikel nog wel eens verwijderen of verplaatsen. Mogelijk kunt u het artikel dan alsnog via Google vinden.






Alle nieuws artikelen over honden die zijn opgenomen op deze website, zijn publiekelijk beschikbaar gesteld middels rss feeds. Welke zijn gepubliceerd op de website van de betreffende nieuwsbronnen. Hondenplaneet.nl is geen eigenaar van deze feed of de content die zich hierin bevindt. Deze website vervult voor u de functie van een zoekmachine op het gebied van nieuws over honden.


Meer nieuws van "ANP Pers support":

Hieronder vindt u meer nieuws artikelen van ANP Pers support. Een overzicht van alle nieuws artikelen van ANP Pers support vindt u hier.

Resultaten 1 - 4 van in totaal 50 artikelen van ANP Pers support.

Rashondengids biedt handvat voor puppy kopers ...

Geplaatst op 01-10-2015 om 11:16 uur.


Superhond Sako Kidsweek Dier van het Jaar 2015 ...

Geplaatst op 30-09-2015 om 17:38 uur.


Huskysledehonden voor 1 dag taxidienst in Amsterdam-Noord ...

Geplaatst op 29-09-2015 om 17:12 uur.


Nederlands kampioenschap honden gehoorzaamheid ...

Geplaatst op 02-09-2015 om 13:52 uur.


1   2   3   4   5       Volgende