afbeelding labrador in menu rechts

Artikel: "Hondenuitlaatster weer met honden in de auto"

Hieronder vindt u het artikel dat u zoekt. Door op de link te klikken, komt u op de website van de originele bron van het nieuws. Hier vindt u mogelijk nog meer informatie of een uitgebreidere versie van dit artikel.

Hondenuitlaatster weer met honden in de auto

Bron: Omroep Gelderland. Geplaatst op 12-11-2014 om 12:00 uur.

Hondenuitlaatster weer met honden in de autoARNHEM - 'Ik heb alles wel duizend keer beleefd en vannacht geen oog dicht gedaan.' Het was een zware dag dinsdag voor Chantal Scholten die haar busje van de uitlaatservice met daarin 15 honden gestolen zag worden.Woensdag zat ze alweer in de auto, bemoedigd door de vele berichtjes en het begrip van haar klanten. 'Iedereen snapt het wel en herkent het even naar de deur lopen en dan de auto niet op slot doen.' Maar het belangrijkste is voor Scholten het feit dat de hondjes weer aan het spelen zijn. 'Die spelen alsof het een normale dag is geweest. Wat dat betreft kunnen we nog wat van honden leren.'DadersDe politie doet nog onderzoek naar de dader van de diefstal, maar echt veel hoop in een goede afloop heeft Scholten niet. 'De hond blijft een product in Nederland, het is hetzelfde als een autodiefstal.' De harde les is in ieder geval geleerd: 'De deur doen we maar op slot voortaan, al is het te gek voor woorden.'De politie doet onderzoek naar de sporen en wil vanwege het lopende onderzoek nog geen details over de mogelijke daders kwijt.

Bekijk het volledige artikel op Omroep Gelderland



GERELATEERD NIEUWS

Politie: Laat geen honden in auto zitten bij warm weer

Alkmaar | Twee honden uit snikhete auto Kanaalschiereiland bevrijd

Dakloze vrouw woont samen met honden in auto



Sommige bronnen willen hun artikel nog wel eens verwijderen of verplaatsen. Mogelijk kunt u het artikel dan alsnog via Google vinden.






Alle nieuws artikelen over honden die zijn opgenomen op deze website, zijn publiekelijk beschikbaar gesteld middels rss feeds. Welke zijn gepubliceerd op de website van de betreffende nieuwsbronnen. Hondenplaneet.nl is geen eigenaar van deze feed of de content die zich hierin bevindt. Deze website vervult voor u de functie van een zoekmachine op het gebied van nieuws over honden.


Meer nieuws van "Omroep Gelderland":

Hieronder vindt u meer nieuws artikelen van Omroep Gelderland. Een overzicht van alle nieuws artikelen van Omroep Gelderland vindt u hier.

Resultaten 1 - 4 van in totaal 97 artikelen van Omroep Gelderland.

Baasje verhitte honden zat in sauna ...

Geplaatst op 05-06-2015 om 14:33 uur.


Honden gered uit brandende woning in Dieren ...

Geplaatst op 05-06-2015 om 13:13 uur.


Politie bevrijdt honden uit bloedhete auto Lunteren ...

Geplaatst op 04-06-2015 om 18:57 uur.


Broedende vogels, jonge reeën: honden aan de lijn! ...

Geplaatst op 22-05-2015 om 07:24 uur.


1   2   3   4   5       Volgende