afbeelding hond met oordopjes in menu rechts

Artikel: "Dakloze vrouw woont samen met honden in auto"

Hieronder vindt u het artikel dat u zoekt. Door op de link te klikken, komt u op de website van de originele bron van het nieuws. Hier vindt u mogelijk nog meer informatie of een uitgebreidere versie van dit artikel.

Dakloze vrouw woont samen met honden in auto

Bron: Metro. Geplaatst op 22-05-2015 om 17:07 uur.

Een 57-jarige Britse vrouw heeft de afgelopen maanden met haar honden in een auto geslapen. De vrouw werd namelijk voor een keuze gesteld: of een huis zonder haar honden, of dakloos met. Op straat Hillary Barrows uit het Engelse Kent bedacht zich geen moment, en nam haar honden mee. Liever dakloos dan een leven zonder haar honden. De vrouw was dakloos geworden toen ze terugkwam in haar woonplaats Kent nadat ze acht jaar door Europa had gereisd als lerares Engels in verschillende landen. De verwachting was dat ze in Engeland ook weer een baan kon vinden, maar dit bleek niet te lukken. De vrouw kwam op straat te staan, en had geen geld op een woning te betalen. youtube: xa5WYoTWwzY Noodwoning De vrouw kreeg via de gemeente een noodwoning toegewezen, alleen zou ze dan wel haar twee honden moeten achterlaten. Aan the Mirror vertelt Barrows dat dit absoluut geen optie voor haar was. "Ik kan nergens heen zonder mijn honden." Lees ook: Dierenbeul stopt vishaakjes in worst voor honden Auto De enige optie voor Barrows was om dan maar met haar honden in haar twintig jaar oude auto te slapen. Ze heeft geen familie in Engeland wonen, en heeft geen kennissen waar ze naartoe kan. Barrows: "Ik zit zonder geld, en ben voor de gemeente geen prioriteit voor een baan en een huis omdat ik zo lang in het buitenland heb gewoond. Ik kan maar één maaltijd per dag eten, zodat er geld over blijft om voor de honden te zorgen." CV De vrouw heeft goede hoop dat ze uiteindelijk haar leven weer op de rails krijgt, maar verwacht dat het nog wel even gaat duren. "Ik ben wel mijn CV aan het verspreiden, amar wie neemt er nou een lerares aan die in een auto woont?" Lees ook: Jochie (5) helpt dakloze aan eten en bidt met hem Crowdfunding Om toch actie te ondernemen is Barrows via internet een crowdfunding actie gestart. Door geld te vragen via de website hoopt ze binnenkort genoeg geld te verzamelen om voor haar en de honden een mooi huisje te huren.

Bekijk het volledige artikel op Metro



GERELATEERD NIEUWS

Zuid-Kennemerland | Honden gered uit bloedhete auto Kadijklaan

Vrouw neemt doodzieke hond mee op bucketlist

Dakloze Jeffrey Claes krijgt onderdak, maar is niet tevreden: 'Alleen blij als ik mijn honden heb'



Sommige bronnen willen hun artikel nog wel eens verwijderen of verplaatsen. Mogelijk kunt u het artikel dan alsnog via Google vinden.






Alle nieuws artikelen over honden die zijn opgenomen op deze website, zijn publiekelijk beschikbaar gesteld middels rss feeds. Welke zijn gepubliceerd op de website van de betreffende nieuwsbronnen. Hondenplaneet.nl is geen eigenaar van deze feed of de content die zich hierin bevindt. Deze website vervult voor u de functie van een zoekmachine op het gebied van nieuws over honden.


Meer nieuws van "Metro":

Hieronder vindt u meer nieuws artikelen van Metro. Een overzicht van alle nieuws artikelen van Metro vindt u hier.

Resultaten 1 - 4 van in totaal 375 artikelen van Metro.

Aandoenlijke kennismaking tussen hond en baby ...

Geplaatst op 30-09-2015 om 23:05 uur.


Hond die tiener het leven redde Dier van het Jaar ...

Geplaatst op 30-09-2015 om 17:28 uur.


Video: Ingemetselde zwangere hond gered ...

Geplaatst op 28-09-2015 om 14:36 uur.


Video: Ernstig verwaarloosde hond herstelt snel ...

Geplaatst op 28-09-2015 om 11:08 uur.


1   2   3   4   5       Volgende