afbeelding hond met oordopjes in menu rechts

Artikel: "Dakloze vrouw heeft seks met hond in huis heldin"

Hieronder vindt u het artikel dat u zoekt. Door op de link te klikken, komt u op de website van de originele bron van het nieuws. Hier vindt u mogelijk nog meer informatie of een uitgebreidere versie van dit artikel.

Dakloze vrouw heeft seks met hond in huis heldin

Bron: Spits. Geplaatst op 08-01-2015 om 13:36 uur.

Een dakloze vrouw wist met haar laatste krachten een toevallige voorbijganger te overtuigen van haar miserabele leven. De vrouw zat bij een winkelcentrum waar ze de goedaard vroeg om haar voor een nachtje in huis te nemen. Goedheid niet beloond De Barmhartige Samaritaan gaf de vrouw te eten en liet de dakloze in huis slapen. De zwerver vertelde dat ze vier maanden zwanger was en kreeg een prachtig diner en schone kleren aan. Wat er vervolgens 's nachts gebeurde tart alle verbeeldingskracht, zo meldt CBS. Geluiden Rond drie uur werd de vrouwelijke huiseigenaar wakker van wat vreemde geluiden. Deze liep daarop naar beneden en trof de vrouw aan die overduidelijk seks had met de arme hond van de familie. Bestialiteit Daarop vroeg de huiseigenaresse de zwervervrouw meteen om het huis te verlaten. Volgens politierapporten was de dakloze vrouw flink van streek, want er werd nog een dumbbell door een glazen door gegooid. Bekijk ook: Wat doet een dakloze met 100 dollar? De vrouw werd gearresteerd en aangeklaagd voor crimineel gedrag en het hebben van seks met een dier. Hoe het met het ongetwijfeld zwaar getraumatiseerde hondje gaat, is onbekend.

Bekijk het volledige artikel op Spits



GERELATEERD NIEUWS

Vrouw neemt doodzieke hond mee op bucketlist

Geen klopjacht op vrouw die over staart van overleden hond James reed: 'Ze heeft James wel gezien'

Vrouw gewond bij redden hond uit brandend huis Denekamp



Sommige bronnen willen hun artikel nog wel eens verwijderen of verplaatsen. Mogelijk kunt u het artikel dan alsnog via Google vinden.






Alle nieuws artikelen over honden die zijn opgenomen op deze website, zijn publiekelijk beschikbaar gesteld middels rss feeds. Welke zijn gepubliceerd op de website van de betreffende nieuwsbronnen. Hondenplaneet.nl is geen eigenaar van deze feed of de content die zich hierin bevindt. Deze website vervult voor u de functie van een zoekmachine op het gebied van nieuws over honden.


Meer nieuws van "Spits":

Hieronder vindt u meer nieuws artikelen van Spits. Een overzicht van alle nieuws artikelen van Spits vindt u hier.

Resultaten 1 - 4 van in totaal 243 artikelen van Spits.

Hond moet voor straf in auto en rijdt een meer in ...

Geplaatst op 30-09-2015 om 10:06 uur.


Marihuana uit de hemel sloopt hondenhok ...

Geplaatst op 29-09-2015 om 15:38 uur.


Video: Man schrikt van hond en verongelukt ...

Geplaatst op 24-09-2015 om 14:40 uur.


Piloot maakt dure omweg om hond te redden ...

Geplaatst op 17-09-2015 om 10:20 uur.


1   2   3   4   5       Volgende