afbeelding labrador in menu rechts

Artikel: "Hartverwarmend: Mannen redden onderkoelde zwerfhond"

Hieronder vindt u het artikel dat u zoekt. Door op de link te klikken, komt u op de website van de originele bron van het nieuws. Hier vindt u mogelijk nog meer informatie of een uitgebreidere versie van dit artikel.

Hartverwarmend: Mannen redden onderkoelde zwerfhond

Bron: Metro. Geplaatst op 29-01-2015 om 13:37 uur.

Op videokanaal YouTube zijn beelden verschenen van het hartverwarmende moment waarop drie vrienden besluiten een onderkoelde zwerfhond te redden, die vast is komen te zitten onder een brug in Servië. Bordercollie In de video, die 1 minuut en 15 seconden duurt, is te zien hoe een van de mannen vanaf de brug afdaalt naar de rivier. De man, die een groen-witte trui draagt, steekt vervolgens het water over om de nerveus ogende Bordercollie te bereiken. Na een tijdje heeft hij het vertrouwen van de viervoeter gewonnen. Hij tilt de hond op, waarop een van zijn vrienden het dier omhoog tilt. Een derde weet de hond uiteindelijk weer bovenop de brug te krijgen. Asiel De hond is na de reddingsactie naar een warm en veilig asiel gebracht.

Bekijk het volledige artikel op Metro



GERELATEERD NIEUWS

Mannen mishandelen hond

Miraculeuze transformatie zwerfhond

Studenten redden levend begraven pups



Sommige bronnen willen hun artikel nog wel eens verwijderen of verplaatsen. Mogelijk kunt u het artikel dan alsnog via Google vinden.






Alle nieuws artikelen over honden die zijn opgenomen op deze website, zijn publiekelijk beschikbaar gesteld middels rss feeds. Welke zijn gepubliceerd op de website van de betreffende nieuwsbronnen. Hondenplaneet.nl is geen eigenaar van deze feed of de content die zich hierin bevindt. Deze website vervult voor u de functie van een zoekmachine op het gebied van nieuws over honden.


Meer nieuws van "Metro":

Hieronder vindt u meer nieuws artikelen van Metro. Een overzicht van alle nieuws artikelen van Metro vindt u hier.

Resultaten 1 - 4 van in totaal 375 artikelen van Metro.

Aandoenlijke kennismaking tussen hond en baby ...

Geplaatst op 30-09-2015 om 23:05 uur.


Hond die tiener het leven redde Dier van het Jaar ...

Geplaatst op 30-09-2015 om 17:28 uur.


Video: Ingemetselde zwangere hond gered ...

Geplaatst op 28-09-2015 om 14:36 uur.


Video: Ernstig verwaarloosde hond herstelt snel ...

Geplaatst op 28-09-2015 om 11:08 uur.


1   2   3   4   5       Volgende