afbeelding hond met oordopjes in menu rechts

Artikel: "Miraculeuze transformatie zwerfhond"

Hieronder vindt u het artikel dat u zoekt. Door op de link te klikken, komt u op de website van de originele bron van het nieuws. Hier vindt u mogelijk nog meer informatie of een uitgebreidere versie van dit artikel.

Miraculeuze transformatie zwerfhond

Bron: Telegraaf. Geplaatst op 29-09-2015 om 10:54 uur.

Wonder boven wonder is een zwaar toegetakelde zwerfhond uit India binnen twee maanden geheel opgeknapt tot een gezonde hond. Het beestje leed aan schurft, was uitgedroogd en zeer vermagerd, maar door de redding van Animal Aid ziet hij er nu uit als een compleet andere, vrolijke hond.

Bekijk het volledige artikel op TelegraafGERELATEERD NIEUWS

Vrouw redt zwerfhond door dood te spelen

Zwerfhond neemt zorg kittenwees op zich

Hartverwarmend: Mannen redden onderkoelde zwerfhondSommige bronnen willen hun artikel nog wel eens verwijderen of verplaatsen. Mogelijk kunt u het artikel dan alsnog via Google vinden.


Alle nieuws artikelen over honden die zijn opgenomen op deze website, zijn publiekelijk beschikbaar gesteld middels rss feeds. Welke zijn gepubliceerd op de website van de betreffende nieuwsbronnen. Hondenplaneet.nl is geen eigenaar van deze feed of de content die zich hierin bevindt. Deze website vervult voor u de functie van een zoekmachine op het gebied van nieuws over honden.


Meer nieuws van "Telegraaf":

Hieronder vindt u meer nieuws artikelen van Telegraaf. Een overzicht van alle nieuws artikelen van Telegraaf vindt u hier.

Resultaten 1 - 4 van in totaal 229 artikelen van Telegraaf.

Hond helpt kids met touwtje springen ...

Geplaatst op 01-10-2015 om 20:28 uur.


Hond wacht een week bij vriend in de put ...

Geplaatst op 18-09-2015 om 16:02 uur.


Politie zet blafhond in bij Thalys ...

Geplaatst op 18-09-2015 om 10:10 uur.


Baby ontmoet hond ...

Geplaatst op 16-09-2015 om 16:24 uur.


1   2   3   4   5       Volgende