afbeelding jack russel terrier puppy

Artikel: "Vondst auto Mahler is succes voor Signi Zoekhonden"

Hieronder vindt u het artikel dat u zoekt. Door op de link te klikken, komt u op de website van de originele bron van het nieuws. Hier vindt u mogelijk nog meer informatie of een uitgebreidere versie van dit artikel.

Vondst auto Mahler is succes voor Signi Zoekhonden

Bron: Omroep Gelderland. Geplaatst op 31-01-2015 om 16:20 uur.

Vondst auto Mahler is succes voor Signi ZoekhondenHUISSEN - De vondst van de auto van de sinds 1998 vermiste Jos Mahler is een groot succes voor Signi Zoekhonden. Dat is een stichting die vermiste mensen opspoort. Zij waren de eerste die de auto signaleerden. De vondst van de in 1998 verdwenen #JosMahler uit Doornenburg is wéér een klinkend succes van speurhondenteam #SIGNI. TOP!! Chapeau!!!— Peter R. de Vries (@PeterRdeV) January 31, 2015 'We zijn vorige week zondag het water op geweest met een stevige boot, want er was heel veel stroming. Het was erg overtuigend', zei Janette Kruit van Signi zaterdag op Radio Gelderland. 'We zijn supergelukkig.' De stichting wilde dit weekend zelf gaan duiken, maar kreeg geen vaarwegbegeleiding van Rijkswaterstaat, waarna de zaak werd overgedragen aan de politie. Eerder De vondst van de in 1998 verdwenen #JosMahler uit Doornenburg is wéér een klinkend succes van speurhondenteam #SIGNI. TOP!! Chapeau!!!— Peter R. de Vries (@PeterRdeV) January 31, 2015 " title="ontdekte">ontdekte Signi onder meer het lichaam van levenloze lichaam van Hendri de Vries. Ook een 26 jaar oude zaak in Brakel werd De vondst van de in 1998 verdwenen #JosMahler uit Doornenburg is wéér een klinkend succes van speurhondenteam #SIGNI. TOP!! Chapeau!!!— Peter R. de Vries (@PeterRdeV) January 31, 2015 " title="opgelost">opgelost.

Bekijk het volledige artikel op Omroep Gelderland



GERELATEERD NIEUWS

Hond moet voor straf in auto en rijdt een meer in

Puppy hangt voor het eerst buiten auto

Harderwijk | Signi Zoekhonden zoekt in Hulshorst naar vermiste De Vries



Sommige bronnen willen hun artikel nog wel eens verwijderen of verplaatsen. Mogelijk kunt u het artikel dan alsnog via Google vinden.






Alle nieuws artikelen over honden die zijn opgenomen op deze website, zijn publiekelijk beschikbaar gesteld middels rss feeds. Welke zijn gepubliceerd op de website van de betreffende nieuwsbronnen. Hondenplaneet.nl is geen eigenaar van deze feed of de content die zich hierin bevindt. Deze website vervult voor u de functie van een zoekmachine op het gebied van nieuws over honden.


Meer nieuws van "Omroep Gelderland":

Hieronder vindt u meer nieuws artikelen van Omroep Gelderland. Een overzicht van alle nieuws artikelen van Omroep Gelderland vindt u hier.

Resultaten 1 - 4 van in totaal 97 artikelen van Omroep Gelderland.

Baasje verhitte honden zat in sauna ...

Geplaatst op 05-06-2015 om 14:33 uur.


Honden gered uit brandende woning in Dieren ...

Geplaatst op 05-06-2015 om 13:13 uur.


Politie bevrijdt honden uit bloedhete auto Lunteren ...

Geplaatst op 04-06-2015 om 18:57 uur.


Broedende vogels, jonge reeën: honden aan de lijn! ...

Geplaatst op 22-05-2015 om 07:24 uur.


1   2   3   4   5       Volgende