afbeelding jack russel terrier puppy

Artikel: "Hond vecht voor leven na poging baas te redden"

Hieronder vindt u het artikel dat u zoekt. Door op de link te klikken, komt u op de website van de originele bron van het nieuws. Hier vindt u mogelijk nog meer informatie of een uitgebreidere versie van dit artikel.

Hond vecht voor leven na poging baas te redden

Bron: Metro. Geplaatst op 09-02-2015 om 10:14 uur.

Een heldhaftige viervoeter die probeerde haar eigenaar uit een brandend huis te redden, vecht nu voor haar eigen leven. Dat meldt The Mirror. Boxer Carmen Brandweerlieden gingen het brandende huis in en zagen dat de boxer Carmen over het gezicht van haar eigenaar Ben Ledford lag. Volgens de brandweerlieden was het een poging van de 9-jarige viervoeter om haar baas te beschermen tegen de rook en zo zijn leven te redden. Lees ook: Lief: Hond redt kat uit benarde situatie Helaas overleed meneer Ledford uit het Amerikaanse Ohio enige tijd later in het ziekenhuis. Carmen ligt nu aan de beademing en vecht voor haar leven. “Naar omstandigheden doet ze het goed”, aldus dokter Daniel Carey. Een andere dierenarts, Marlo Anderson, geeft aan dat haar toestand nog altijd kritiek is. “Maar het gaat duidelijk beter met haar dan voor ze hier binnenkwam.” Instinct Volgens dokter Anderson heeft Carmen er alles aan gedaan haar baasje te redden. “Veel honden hebben instinctief door dat er een crisis gaande is. Ze lijkt heel sociaal, dus elke keer als we hier komen en proberen met haar te communiceren, doet ze haar best.”

Bekijk het volledige artikel op MetroGERELATEERD NIEUWS

Hond die baasje beschermde tegen brand vecht voor haar leven

Hond ving kogel voor baas, nu al 1,5 jaar dakloos

Drie doden bij poging redden hondSommige bronnen willen hun artikel nog wel eens verwijderen of verplaatsen. Mogelijk kunt u het artikel dan alsnog via Google vinden.


Alle nieuws artikelen over honden die zijn opgenomen op deze website, zijn publiekelijk beschikbaar gesteld middels rss feeds. Welke zijn gepubliceerd op de website van de betreffende nieuwsbronnen. Hondenplaneet.nl is geen eigenaar van deze feed of de content die zich hierin bevindt. Deze website vervult voor u de functie van een zoekmachine op het gebied van nieuws over honden.


Meer nieuws van "Metro":

Hieronder vindt u meer nieuws artikelen van Metro. Een overzicht van alle nieuws artikelen van Metro vindt u hier.

Resultaten 1 - 4 van in totaal 375 artikelen van Metro.

Aandoenlijke kennismaking tussen hond en baby ...

Geplaatst op 30-09-2015 om 23:05 uur.


Hond die tiener het leven redde Dier van het Jaar ...

Geplaatst op 30-09-2015 om 17:28 uur.


Video: Ingemetselde zwangere hond gered ...

Geplaatst op 28-09-2015 om 14:36 uur.


Video: Ernstig verwaarloosde hond herstelt snel ...

Geplaatst op 28-09-2015 om 11:08 uur.


1   2   3   4   5       Volgende