afbeelding labrador in menu rechts

Artikel: "Twee ernstig verwaarloosde honden gered in Tiel"

Hieronder vindt u het artikel dat u zoekt. Door op de link te klikken, komt u op de website van de originele bron van het nieuws. Hier vindt u mogelijk nog meer informatie of een uitgebreidere versie van dit artikel.

Twee ernstig verwaarloosde honden gered in Tiel

Bron: Omroep Gelderland. Geplaatst op 27-02-2015 om 16:58 uur.

Twee ernstig verwaarloosde honden gered in TielTIEL - De Dierenbescherming heeft twee ernstig verwaarloosde honden uit een woning in Tiel gehaald. Een van de honden was zelfs zo sterk vermagerd dat zijn ribben te tellen waren. De honden werden dinsdag gered, maar het nieuws werd vandaag bekend gemaakt.UitgemergeldDe inspecteurs troffen in de woning een uitgemergelde Boxer aan. Het dier kreeg duidelijk niet genoeg te eten en werd in een veel te kleine bench gehouden. Drinkwater moest hij druppel voor druppel uit een knaagdierendrinkfles halen. Hoewel het de hond duidelijk al lange tijd aan goede verzorging ontbrak, bleef hij vrolijk en enthousiast. Hond kon bijna niet meer lopenIn een andere kamer werd Jack-Russel aangetroffen. De hond had zulke lange nagels dat ze in de voetzool waren gegroeid, waardoor het beestje bijna niet meer kon lopen. Eigenaresse eerder de fout inIn de woning werd eerder deze maand een hennepkwekerij opgerold, maar de eigenaresse van de honden is ook een bekende van de dierenpolitie. Bij een eerdere controle in 2014 kreeg zij de opdracht om, onder begeleiding, de situatie voor haar dieren te verbeteren. Enkele maanden later leek het inderdaad een stuk beter te gaan. Inspecteurs troffen de Boxer aan en deze zag er gezond uit. Helaas was hier bij de laatste controle niets meer van te zien. Honden worden opgevangenDe twee honden werden direct naar een dierenarts gebracht, waarna ze in bewaring zijn genomen. Beide dieren verblijven nu op een veilig adres waar ze de juiste verzorging krijgen. Foto's: Dierenbescherming

Bekijk het volledige artikel op Omroep Gelderland



GERELATEERD NIEUWS

Twee ernstig verwaarloosde honden gered

Twee honden gered na felle brand in woning aan Ditselstraat in Valkenswaard

Twee honden en een kat uit extreem vervuilde woning gered



Sommige bronnen willen hun artikel nog wel eens verwijderen of verplaatsen. Mogelijk kunt u het artikel dan alsnog via Google vinden.






Alle nieuws artikelen over honden die zijn opgenomen op deze website, zijn publiekelijk beschikbaar gesteld middels rss feeds. Welke zijn gepubliceerd op de website van de betreffende nieuwsbronnen. Hondenplaneet.nl is geen eigenaar van deze feed of de content die zich hierin bevindt. Deze website vervult voor u de functie van een zoekmachine op het gebied van nieuws over honden.


Meer nieuws van "Omroep Gelderland":

Hieronder vindt u meer nieuws artikelen van Omroep Gelderland. Een overzicht van alle nieuws artikelen van Omroep Gelderland vindt u hier.

Resultaten 1 - 4 van in totaal 97 artikelen van Omroep Gelderland.

Baasje verhitte honden zat in sauna ...

Geplaatst op 05-06-2015 om 14:33 uur.


Honden gered uit brandende woning in Dieren ...

Geplaatst op 05-06-2015 om 13:13 uur.


Politie bevrijdt honden uit bloedhete auto Lunteren ...

Geplaatst op 04-06-2015 om 18:57 uur.


Broedende vogels, jonge reeën: honden aan de lijn! ...

Geplaatst op 22-05-2015 om 07:24 uur.


1   2   3   4   5       Volgende