afbeelding jack russel terrier puppy

Artikel: "Twee ernstig verwaarloosde honden gered"

Hieronder vindt u het artikel dat u zoekt. Door op de link te klikken, komt u op de website van de originele bron van het nieuws. Hier vindt u mogelijk nog meer informatie of een uitgebreidere versie van dit artikel.

Twee ernstig verwaarloosde honden gered

Bron: ANP Pers support. Geplaatst op 28-02-2015 om 00:41 uur.

TIEL, 27 februari 2015 - Op dinsdag 24 februari heeft de Landelijke Inspectiedienst Dierenbescherming (LID) twee verwaarloosde honden uit een woning in Tiel gehaald. Het huis was vervuild en de dieren kregen duidelijk niet de juiste verzorging. Een van de honden was zelfs zo sterk vermagerd dat zijn ribben te tellen waren. De dieren zijn direct overgebracht naar een veilig opvangadres.

Druppel voor druppel
Eind februari kreeg een LID-inspecteur een verontrustend telefoontje van de dierenpolitie. In een woning waar net een hennepkwekerij was opgerold, trof een agent een uitgemergelde Boxer aan. Het dier kreeg duidelijk niet genoeg te eten en werd in een veel te kleine bench gehouden. Drinkwater moest hij druppel voor druppel uit een knaagdierendrinkfles halen. Hoewel het de hond duidelijk al lange tijd aan goede verzorging ontbrak, bleef hij vrolijk en enthousiast.

Lange nagels
In een andere kamer van de woning bleek nog een Jack-Russel te zitten. De hond had zulke lange nagels dat deze helemaal in de voetzool waren gegroeid, waardoor lopen bijna niet meer ging. Een onhoudbare situatie. De twee honden werden direct naar een dierenarts gebracht, waarna ze i

Bekijk het volledige artikel op ANP Pers support



GERELATEERD NIEUWS

Twee ernstig verwaarloosde honden gered in Tiel

Twee honden gered na felle brand in woning aan Ditselstraat in Valkenswaard

Twee honden en een kat uit extreem vervuilde woning gered



Sommige bronnen willen hun artikel nog wel eens verwijderen of verplaatsen. Mogelijk kunt u het artikel dan alsnog via Google vinden.






Alle nieuws artikelen over honden die zijn opgenomen op deze website, zijn publiekelijk beschikbaar gesteld middels rss feeds. Welke zijn gepubliceerd op de website van de betreffende nieuwsbronnen. Hondenplaneet.nl is geen eigenaar van deze feed of de content die zich hierin bevindt. Deze website vervult voor u de functie van een zoekmachine op het gebied van nieuws over honden.


Meer nieuws van "ANP Pers support":

Hieronder vindt u meer nieuws artikelen van ANP Pers support. Een overzicht van alle nieuws artikelen van ANP Pers support vindt u hier.

Resultaten 1 - 4 van in totaal 50 artikelen van ANP Pers support.

Rashondengids biedt handvat voor puppy kopers ...

Geplaatst op 01-10-2015 om 11:16 uur.


Superhond Sako Kidsweek Dier van het Jaar 2015 ...

Geplaatst op 30-09-2015 om 17:38 uur.


Huskysledehonden voor 1 dag taxidienst in Amsterdam-Noord ...

Geplaatst op 29-09-2015 om 17:12 uur.


Nederlands kampioenschap honden gehoorzaamheid ...

Geplaatst op 02-09-2015 om 13:52 uur.


1   2   3   4   5       Volgende