afbeelding jack russel terrier puppy

Artikel: "Agressieve oppas loopt tegen de lamp door puppy"

Hieronder vindt u het artikel dat u zoekt. Door op de link te klikken, komt u op de website van de originele bron van het nieuws. Hier vindt u mogelijk nog meer informatie of een uitgebreidere versie van dit artikel.

Agressieve oppas loopt tegen de lamp door puppy

Bron: Spits. Geplaatst op 01-03-2015 om 00:03 uur.

In de Verenigde Staten is door een alerte puppy een mishandelende kinderoppas door de mand gevallen. De hond wist zijn baasjes er op te wijzen dat de oppas gevaarlijk was, zo meldt ABC News. Pup Killian, een kruising tussen een labrador en een Duitse herder, begon bijvoorbeeld elke keer te blaffen als de 22-jarige oppas het huis in kwam. "Zijn haren gingen letterlijk recht overeind staan", vertelde vader Benjamin Jordan. "Daardoor wisten we dat er iets mis was." Mishandeling En dat klopte. Nadat hun argwaan was gewekt door het gedrag van hun hond, verstopten de ouders een iPhone in de woonkamer. Hiermee namen zij al het geluid op tijdens een oppassessie. Uit de opnames bleek onder meer dat het meisje tegen hun 7 maanden oud baby schreeuwde en vloekte als de dreumes begon te huilen. Ook is te horen hoe de oppas, die al vijf maanden bij het gezin over de vloer kwam, het kind klappen geeft. Bekentenis De ouders waarschuwden direct de politie. De opname op zichzelf was niet genoeg voor een veroordeling. Maar het meisje legde al bij het eerste verhoor een volledige bekentenis af over haar wangedrag. Zij is veroordeeld tot drie jaar cel.

Bekijk het volledige artikel op Spits



GERELATEERD NIEUWS

Baasje jaagt vier kogels door puppy om plasje

Puppy tegen de grond gegooid en overleden in Hapert

Buschauffeur redt puppy door bus stil te zetten



Sommige bronnen willen hun artikel nog wel eens verwijderen of verplaatsen. Mogelijk kunt u het artikel dan alsnog via Google vinden.






Alle nieuws artikelen over honden die zijn opgenomen op deze website, zijn publiekelijk beschikbaar gesteld middels rss feeds. Welke zijn gepubliceerd op de website van de betreffende nieuwsbronnen. Hondenplaneet.nl is geen eigenaar van deze feed of de content die zich hierin bevindt. Deze website vervult voor u de functie van een zoekmachine op het gebied van nieuws over honden.


Meer nieuws van "Spits":

Hieronder vindt u meer nieuws artikelen van Spits. Een overzicht van alle nieuws artikelen van Spits vindt u hier.

Resultaten 1 - 4 van in totaal 243 artikelen van Spits.

Hond moet voor straf in auto en rijdt een meer in ...

Geplaatst op 30-09-2015 om 10:06 uur.


Marihuana uit de hemel sloopt hondenhok ...

Geplaatst op 29-09-2015 om 15:38 uur.


Video: Man schrikt van hond en verongelukt ...

Geplaatst op 24-09-2015 om 14:40 uur.


Piloot maakt dure omweg om hond te redden ...

Geplaatst op 17-09-2015 om 10:20 uur.


1   2   3   4   5       Volgende