afbeelding hond met oordopjes in menu rechts

Artikel: "Schotland opent eerste vijfsterrenhotel voor honden"

Hieronder vindt u het artikel dat u zoekt. Door op de link te klikken, komt u op de website van de originele bron van het nieuws. Hier vindt u mogelijk nog meer informatie of een uitgebreidere versie van dit artikel.

Schotland opent eerste vijfsterrenhotel voor honden

Bron: Metro. Geplaatst op 11-03-2015 om 19:15 uur.

Voor de luxepoezen onder ons, ook deze kunnen tegenwoordig worden ondergebracht zonder concessies te hoeven doen aan hun luxueuze levensstijl. Het eerste vijfsterrenhotel voor honden opende deze week haar deuren in Ayrshire, Schotland. Hondenhemelbed Kosten noch moeite zijn gespaard bij de bouw van het Bellslea Hills Pet Hotel & Spa. De suites zijn uitgerust met vloerverwarming, flatscreen tv's en zelfs ingebouwde camera's zodat je zelfs op afstand met je trouwe viervoeter kunt blijven communiceren. Het exclusieve oord heeft ruim 38 vijfsterren verblijven waarin meerdere honden van hetzelfde gezin bij elkaar geplaatst kunnen worden, indien gewenst. UK's first doggy spa opens in Scotland. See inside the Bellslea Hills Pet Hotel: http://t.co/SMBbs0ROHZ pic.twitter.com/QcsR75qO85 — The Scottish Sun (@ScottishSun) 10 maart 2015 Kwispelwaardig Hondenhotelbons Will Aitken laat weten: “Bellslea Hills Pet Hotel & Spa is het allereerste in zijn soort in Engeland. Andere vergelijkbare onderkomens zijn alleen gevestigd in Beverly Hills en Hollywood.”    Lees ook: Honden op de catwalk in New York Er is zelfs een indoor zwembad gebouwd in de vorm van een bot! Ook is het mogelijk om als hond te genieten van een welverdiende massage of wasbeurt. Een overnachting in het vijfsterrenhotel kost ongeveer 50 euro per nacht, per hond. 

Bekijk het volledige artikel op Metro



GERELATEERD NIEUWS

Eerste pop-up restaurant voor katten en honden geopend in Amsterdam

Eerste klachten voor meldpunt bijtende honden

Fitness voor honden is 1 april grap



Sommige bronnen willen hun artikel nog wel eens verwijderen of verplaatsen. Mogelijk kunt u het artikel dan alsnog via Google vinden.






Alle nieuws artikelen over honden die zijn opgenomen op deze website, zijn publiekelijk beschikbaar gesteld middels rss feeds. Welke zijn gepubliceerd op de website van de betreffende nieuwsbronnen. Hondenplaneet.nl is geen eigenaar van deze feed of de content die zich hierin bevindt. Deze website vervult voor u de functie van een zoekmachine op het gebied van nieuws over honden.


Meer nieuws van "Metro":

Hieronder vindt u meer nieuws artikelen van Metro. Een overzicht van alle nieuws artikelen van Metro vindt u hier.

Resultaten 1 - 4 van in totaal 375 artikelen van Metro.

Aandoenlijke kennismaking tussen hond en baby ...

Geplaatst op 30-09-2015 om 23:05 uur.


Hond die tiener het leven redde Dier van het Jaar ...

Geplaatst op 30-09-2015 om 17:28 uur.


Video: Ingemetselde zwangere hond gered ...

Geplaatst op 28-09-2015 om 14:36 uur.


Video: Ernstig verwaarloosde hond herstelt snel ...

Geplaatst op 28-09-2015 om 11:08 uur.


1   2   3   4   5       Volgende