afbeelding labrador in menu rechts

Artikel: "Eerste pop-up restaurant voor katten en honden geopend in Amsterdam"

Hieronder vindt u het artikel dat u zoekt. Door op de link te klikken, komt u op de website van de originele bron van het nieuws. Hier vindt u mogelijk nog meer informatie of een uitgebreidere versie van dit artikel.

Eerste pop-up restaurant voor katten en honden geopend in Amsterdam

Bron: ANP Pers support. Geplaatst op 30-09-2014 om 16:56 uur.

Hoewel Dierendag nog een paar dagen op zich laat wachten, werd een aantal gelukkige viervoeters vandaag al op een unieke ervaring getrakteerd. In Amsterdam is het allereerste pop-up restaurant voor katten en honden geopend. Nederlands bekendste dierenvriend Martin Gaus heette een bont gezelschap aan honden en hun baasjes welkom voor een eerste etentje. Het pop-up restaurant is onderdeel van het tijdelijke Royal Canin Cat & Dog Experience Center. Het dierenvoedingsmerk staat bekend om haar innovatieve gezondheidsvoeding, specifiek samengesteld voor iedere kat en hond. Iedere dag kunnen bezoekers van het Center via interactieve tools alles ontdekken over de wereld van kat en hond. Dierenliefhebbers krijgen onder meer informatie over de verschillende rassen en uiteraard is er speciale aandacht voor de grote invloed die voeding heeft op de gezondheid van katten en honden. Voedingsconsulenten zijn aanwezig om een advies op maat te geven.

Beestenboel in Kalverstraat
Aanzienlijke katten- en hondenfiguren sieren de ingang van het Experience Center in hartje Amsterdam. Terwijl je doorgaans niet vaak honden tegenkomt in de Kalverstraat, zijn dinsdagmorgen de meest uiteenlopende

Bekijk het volledige artikel op ANP Pers supportGERELATEERD NIEUWS

Stel heeft megabed voor katten en honden

Overig | Voor Chinees vleesfestival worden duizenden honden en katten geslacht.

Schotland opent eerste vijfsterrenhotel voor hondenSommige bronnen willen hun artikel nog wel eens verwijderen of verplaatsen. Mogelijk kunt u het artikel dan alsnog via Google vinden.


Alle nieuws artikelen over honden die zijn opgenomen op deze website, zijn publiekelijk beschikbaar gesteld middels rss feeds. Welke zijn gepubliceerd op de website van de betreffende nieuwsbronnen. Hondenplaneet.nl is geen eigenaar van deze feed of de content die zich hierin bevindt. Deze website vervult voor u de functie van een zoekmachine op het gebied van nieuws over honden.


Meer nieuws van "ANP Pers support":

Hieronder vindt u meer nieuws artikelen van ANP Pers support. Een overzicht van alle nieuws artikelen van ANP Pers support vindt u hier.

Resultaten 1 - 4 van in totaal 50 artikelen van ANP Pers support.

Rashondengids biedt handvat voor puppy kopers ...

Geplaatst op 01-10-2015 om 11:16 uur.


Superhond Sako Kidsweek Dier van het Jaar 2015 ...

Geplaatst op 30-09-2015 om 17:38 uur.


Huskysledehonden voor 1 dag taxidienst in Amsterdam-Noord ...

Geplaatst op 29-09-2015 om 17:12 uur.


Nederlands kampioenschap honden gehoorzaamheid ...

Geplaatst op 02-09-2015 om 13:52 uur.


1   2   3   4   5       Volgende